Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016

Εντοπίσθηκαν σε σπίτι αλλά και αποθήκη αγροκτήματός του πάνω από 14,5 κιλά κάνναβης
Οι συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, είχαν ως αποτέλεσμα τη σύλληψη ενός 50χρονου ημεδαπού σε περιοχή Ημαθίας, για κατοχή και διακίνηση κάνναβης.
Ειδικότερα, χθες (14-10-2016) το μεσημέρι σε περιοχή της Ημαθίας, εντοπίσθηκε ο 50χρονος και σε έρευνες που ακολούθησαν από τους αστυνομικούς, εντοπίσθηκαν στο σπίτι του και σε αποθήκη αγροκτήματός του σε στάδιο αποξήρανσης, ποσότητες κάνναβης συνολικού βάρους 14.603 γραμμαρίων, οι οποίες κατασχέθηκαν.
Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας.


ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ 



Σύλληψη για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος
Συνελήφθη χθες (14-10-2016) το απόγευμα σε περιοχή της Θεσσαλονίκης από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, ένας 32χρονος υπήκοος Γεωργίας, για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος. Ειδικότερα, ο 32χρονος πωλούσε μέσω αγγελίας στο διαδίκτυο, τρεις συσκευές αναπαραγωγής μουσικής, οι οποίες εκλάπησαν τον προηγούμενο μήνα από κατάστημα σε περιοχή της Χαλκιδικής. Τα παραπάνω μηχανήματα βρέθηκαν στην κατοχή του, σε προκαθορισμένο ραντεβού για την αγοραπωλησία τους και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους.
Σχηματισμός δικογραφίας για διακεκριμένες κλοπές
Σχηματίσθηκε δικογραφία από το Τμήμα Ασφάλειας Νάουσας σε βάρος 21χρονου ημεδαπού, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής. Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα, ο προαναφερόμενος το βράδυ της 8-10-2016 στην πόλη της Νάουσας, αφαίρεσε 4 σταθμευμένες μοτοσυκλέτες από διάφορα σημεία. Οι μοτοσυκλέτες βρέθηκαν κρυμμένες από τον 21χρονο σε αγροτική περιοχή και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.
Συλλήψεις για καταδικαστικές αποφάσεις
Συνελήφθη χθες (14-10-2016) το βράδυ σε περιοχή της Πέλλας από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Γιαννιτσών ένας 38χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις του Εφετείου Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με τις οποίες του επιβλήθηκε συνολική ποινή φυλάκισης 15 μηνών, για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και το αδίκημα της κλοπής.·  
Συνελήφθη χθες (14-10-2016) το βράδυ σε περιοχή των Σερρών από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών ένας 47χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε μία καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 18 μηνών, για παράβαση της νομοθεσίας περί επιταγών.

ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Blogger templates

GreekBloggers.com
Menu :

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ