Τρίτη 17 Μαΐου 2016

Η ΚΕΠΑ Δήμου Βέροιας και οι Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας διοργανώνουν σεμινάριο για εκπαιδευτικούς και γονείς παιδιών και εφήβων, με θέμα: «Ελεύθερος χρόνος και παιδί».

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21 Μαΐου 2016, στην Αντωνιάδειο Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών Βέροιας, από τις 9:30 έως τις 14:30. 
Στο πλαίσιο του σεμιναρίου θα συζητηθούν ζητήματα σχετικά με τη διαχείριση του ελεύθερου χρόνου στην παιδική και εφηβική ηλικία και θα προταθούν τρόποι και κατευθύνσεις  για τη δημιουργική αξιοποίησή του.

Το πρώτο μέρος του σεμιναρίου (9:30 ως 12:30), περιλαμβάνει προφορικές εισηγήσεις, που αφορούν στις παρακάτω θεματικές:
1) Ελεύθερος χρόνος και παιδί.
2) Ελεύθερος χρόνος και λογοτεχνία.
3) Ελεύθερος χρόνος και κινηματογράφος.
4) Ελεύθερος χρόνος και θέατρο.
5) Ελεύθερος χρόνος και μουσεία.
6) Ελεύθερος χρόνος και μουσική.
7) Ελεύθερος χρόνος και ΑμεΑ.

Στο δεύτερο μέρος του σεμιναρίου (13:00 ως 14:30), θα υλοποιηθούν παράλληλα εργαστήρια, στα οποία οι συμμετέχοντες/-ουσες θα έχουν τη δυνατότητα να προσεγγίσουν, μέσα από στοχευμένες βιωματικές δράσεις, ποικίλες προτάσεις για τη δημιουργική και εποικοδομητική αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου παιδιών και εφήβων.
Οι θεματικές ενότητες των εργαστηρίων είναι οι εξής:
  1. Ελεύθερος χρόνος και μουσική.
  2. Ελεύθερος χρόνος και μουσεία.
  3. Ελεύθερος χρόνος και θέατρο.
  4. Ελεύθερος χρόνος και κινηματογράφος.
  5. Ελεύθερος χρόνος και βιβλίο.

Ο αριθμός των συμμετεχόντων στα εργαστήρια είναι περιορισμένος (έως 25 άτομα) και απαιτείται δήλωση συμμετοχής. Η δήλωση συμμετοχής υποβάλλεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά στον παρακάτω σύνδεσμο http://goo.gl/forms/Yb6PQkBamj
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το σεμινάριο μπορείτε να ανατρέχετε στην ιστοσελίδα του σεμιναρίου www.freetimeseminar.wordpress.com

ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Blogger templates

GreekBloggers.com
Menu :

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ