Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016

  • 9:30 π.μ.
  • Unknown
Εκδήλωση του Ποδηλατικού Αθλητικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης Π.Α.Σ.Θ. σε συνεργασία με Ποδηλάτες απο την Βέροια.

Κυριακή 17 Απριλίου 2016
Συγκεντρωνόμαστε στις 8.00 το πρωί στο υπαίθριο πάρκινγκ του One Salonica (Γιαννιτσών και Κωλέτη). Φορτώνουμε τα ποδήλατα στα αυτοκίνητα. Στις 08.30 Αναχώρηση. Στις 09.30 περίπου μαζευόμαστε σε προκαθορισμένο σημείο στην είσοδο της πόλης της Βέροιας,

όπου θα μας περιμένει φίλος ποδηλάτης, που θα μας οδηγήσει στο χώρο που θα παρκάρουμε τα αυτοκίνητα.
Από την πλατεία Ελιάς ξεκινάμε στις 10.00 την ποδηλατοεκδρομή μας, κατευθυνόμενοι προς τα στενά Αλιάκμονα, Φτάνουμε στα στενά στρίβουμε δεξιά και κάνουμε 15 χλμ μέχρι το φράγμα Σφηκιάς. Στην επιστροφή θα κάνουμε τον γύρο της τεχνητής λίμνης. Θα επιστρέψουμε στη Βέροια, όπου θα τελειώσουμε την ποδηλατοεκδρομή με φαγητό σε τοπική ταβέρνα. (Όσοι θέλουν)
Η συνολική απόσταση εκτιμάται περίπου στα 50 χλμ, ενώ η διάρκεια υπολογίζεται σε 5 ώρες (θα εξαρτηθεί από τις στάσεις που θα κάνουμε και τις φωτογραφίες που θα βγάλουμε, λόγω και της ομορφιάς του τοπίου).
Πανέμορφη διαδρομή, η οποία γίνεται αποκλειστικά σε ασφάλτινο δρόμο, με πολύ μικρές κλίσεις, σχετικά άνετο και με ελάχιστη κυκλοφορία αυτοκινήτων.
Η διαδρομή δεν ενδείκνυται για αρχάριους ποδηλάτες. Ενδείκνυται για ποδηλάτες που έχουν εξοικείωση με τα 50χλμ που απαιτεί αυτή η Ποδηλατοεκδρομή μέσου βαθμού δυσκολίας.

Όσοι έχουν αυτοκίνητο και μπορούν να μεταφέρουν ποδηλάτες η και ποδήλατα...παρακαλώ να το δηλώσουν. Όσοι δεν έχουν μέσο μεταφοράς για αυτούς η και το ποδήλατο τους παρακαλούνται επίσης να το δηλώσουν. Με σκοπό Ποδηλάτες και Ποδήλατα να μεταφερθούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
- Θυμηθείτε ότι η θέα, η φύση και η ομορφιά της διαδρομής θα μας αποζημιώσουν.
- Επίσης θυμηθείτε: ό,τι ανεβαίνει, κατεβαίνει.
- Είμαστε ποδηλατοπαρέα με ομαδικό πνεύμα και όχι μονάδες και γι αυτό δεν αφήνουμε ποτέ κανέναν πίσω και τον βοηθάμε, αν του δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα.

Απαραίτητα:
Κράνος
Σαμπρέλα
Βασικά εργαλεία αυτοεξυπηρέτησης
Νερό (Υπάρχουν πηγές στην διαδρομή)
Σνακ η και σάντουιτς για τον δρόμο
Γυαλιά ηλίου
Αντηλιακό
Αδιάβροχο
Φωτογραφική μηχανή
Καλή διάθεση - Ομαδικό πνεύμα

«Στην ποδηλατοβόλτα καθένας είναι υπεύθυνος για την ασφάλεια του και για τον εξοπλισμό του, κανένας από τους διοργανωτές ή τα μέλη του Π.Α.Σ.Θ. δεν φέρουν καμία ευθύνη»

ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Blogger templates

GreekBloggers.com
Menu :

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ