Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016

  • 8:34 π.μ.
  • Unknown
Tο πρωί της Τετάρτης 10/02 , αναχώρησε για το Λιλεχάμερ της Νορβηγίας η ελληνική ομάδα που θα πάρει μέρος στους 2ους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων.
Στην αποστολή μετέχουν δύο αθλητές και μία αθλήτρια
και είναι ο Νίκος Τσουρέκας (δρόμος αντοχής) , ο Νίκος Μαυρίδης (δίαθλο) και η Αναστασία Μάντσιου (αλπικό σκι). Μαζί τους ταξιδεύουν οι προπονητές Κυριάκος Ξάνθης και Μιχάλης Ζουράρης, ο τεχνικός σύμβουλος της ΕΟΕ Στράτος Καρέτος,


ενώ Αρχηγός αποστολής είναι το μέλος της Ολομέλειας της ΕΟΕ Βασίλης Κατσώρας, που ήδη βρίσκεται στο Λιλεχάμερ. Την αποστολή συμπληρώνει η αθλήτρια Παναγιώτα Τσακίρη, η οποία έχει αναλάβει ρόλο πρέσβειρας των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων Νέων.
Στο Λίλεχαμερ θα πάνε και ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρος Καπράλος με τον Γενικό Γραμματέα Μανώλη Κατσιαδάκη.
Οι Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες Νέων αρχίζουν την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου και ολοκληρώνονται στις 21 Φεβρουαρίου και παίρνουν μέρος αθλητές και αθλήτριες από όλο τον κόσμο ηλικίας 14 – 18 ετών.

Για πρώτη φορά στην ιστορία θα υπάρχει ζωντανή μετάδοση των αγώνων, μέσα από το κανάλι της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής στο Youtube: www.youtube.com/Olympics
Ευχόμαστε καλή επιτυχία στην ελληνική αποστολή!

ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Blogger templates

GreekBloggers.com
Menu :

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ