Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2016


Συνελήφθησαν 4 υπάλληλοι του καταστήματος και 3 πελάτες – «παίκτες» στις Σέρρες για παράνομα τυχερά παίγνια («φρουτάκια») - Κατασχέθηκαν συνολικά 41 ηλεκτρονικοί υπολογιστές και χρηματικό ποσό
Ο αιφνιδιαστικός έλεγχος των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, που έγινε χθες (12-02-2016) τα ξημερώματα σε κατάστημα ίντερνετ-καφέ στις Σέρρες, είχε ως αποτέλεσμα να συλληφθούν 4 υπάλληλοι του καταστήματος, καθώς και 3 θαμώνες – «παίκτες», για παράνομα τυχερά παίγνια.

Πρόκειται για 6 ημεδαπούς ηλικίας 27 έως 69 ετών και μία 33χρονη υπήκοο Μολδαβίας, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της Νομοθεσίας περί Παιγνίων, Εράνων και Λαχειοφόρων Αγορών.
Ειδικότερα, κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε ο 39χρονος προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος, να λειτουργεί σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο συνολικά 39 ηλεκτρονικούς υπολογιστές, στους οποίους εμφανίζονταν τυχερά παίγνια («φρουτάκια»), τα οποία διεξάγονταν με ειδικό παράνομο λογισμικό και σε 3 απ’ αυτούς συμμετείχαν ισάριθμοι πελάτες – «παίκτες», ποντάροντας διάφορα χρηματικά ποσά.
Επιπλέον, όπως προέκυψε από την έρευνα, 27χρονη υπάλληλος διαχειρίζονταν τον κεντρικό υπολογιστή (server), όπου προσέθετε και εξαργύρωνε τις μονάδες στα τυχερά παιχνίδια, ενώ οι άλλες δύο υπάλληλοι (30χρονη και 33χρονη) παραλάμβαναν τα χρηματικά ποσά από τους παίκτες.
Από τον χώρο του καταστήματος κατασχέθηκαν συνολικά 41 ηλεκτρονικοί υπολογιστές (εκ των οποίων οι 2 «server»), καθώς και το χρηματικό ποσό των 460 ευρώ προερχόμενο από την διενέργεια παράνομων παιγνίων.
Ο 60χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος απουσίαζε κατά την ώρα του ελέγχου και αναζητείται εντός των ορίων του αυτοφώρου.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών.

ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Blogger templates

GreekBloggers.com
Menu :

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ