Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016

  • 9:44 π.μ.
  • Unknown
Can They Make It?
3 φοιτητές από την Κοζάνη, θα προκαλέσουν τις ίδιες τους τις δυνάμεις και αντοχές ώστε να επιβιώσουν για 1 εβδομάδα στην Ευρώπη και να φτάσουν στον τελικό προορισμό, στο Παρίσι, έχοντας ως μοναδικό νόμισμα το RedBull!
Πρόκειται για τον παγκόσμιο διαγωνισμό CAN YOU MAKE IT? στον οποίο συμμετέχουν πάνω από 165 ομάδες φοιτητών από 50 χώρες, προερχόμενοι από πανεπιστήμια ολόκληρης της υφηλίου.
Η Ελλάδα στέλνει 2 ομάδες στον διαγωνισμό αυτό και η ομάδα REACT ζητά την ψήφο σας ώστε να βρίσκεται ανάμεσα στους φιναλίστ του διαγωνισμού.
Οι Φίλιππος Δακής, Γιάννης Μπηλιώνης ( Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης ) και Γιώργος Βατάλης ( Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων ) είναι φοιτητές από την Κοζάνη, είναι δραστήριοι, κοινωνικοί και δημιουργικοί, όπως άλλωστε αποδεικνύει και το βίντεο που έχουν ετοιμάσει για την συμμετοχή τους στον διαγωνισμό.
Γνωρίστε τους μέσα από το βίντεο που έχουν ετοιμάσει ( ΒΙΝΤΕΟ ) και ψηφίστε τους, δίνοντάς τους την ευκαιρία να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα, και φυσικά την Κοζάνη, στον διαγωνισμό αυτό!
Ψηφίστε πατώντας “Μου αρέσει” στο πλαίσιο “ Κάνε like εδώ για να ψηφίσεις”. : https://www.redbullcanyoumakeit.com/el/applications/4178/

ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Blogger templates

GreekBloggers.com
Menu :

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ