Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2016

iPhone7-a640


Λέγεται ότι θα κυκλοφορήσει μέσα στο φθινόπωρο του 2016 με ένα ολοκαίνουριο design. Μπορεί να έχουμε αρκετούς μήνες μπροστά μας μέχρι το Σεπτέμβριο, αλλά ήδη υπάρχουν φήμες που μας δίνουν κάποιες πληροφορίες.


Πρόκειται να έχει ακόμη λεπτότερη σχεδίαση και αναβαθμισμένο επεξεργαστή
. Επίσης, δεν θα υπάρχει υποδοχή ακουστικών και θα είναι διαθέσιμο σε δύο μεγέθη οθόνης. H Apple είναι πάλι πολύ πιθανό να δημιουργήσει δύο version του κάθε iPhone κι έτσι θα δούμε ένα iPhone 7 και ένα iPhone 7 Plus.

Αναμένεται να διαθέτουν και αυτά, όπως το iPhone 6s το ίδιο χαρακτηριστικό, 3D Touch. Το σώμα του iPhone 7 θα φτιαχτεί από ένα νέο σύνθετο υλικό μη-αλουμίνιο που βελτιώνει την αντοχή της συσκευής στο νερό και στη σκόνη.
Φημολογείται ότι έχει ως στόχο να κάνει το iPhone 7 τόσο λεπτό όσο το iPod touch, 6,1 χιλιοστά, κυρίως λόγω της άρσης του βύσματος των ακουστικών. Εξαλείφοντας την υποδοχή ακουστικών θα δώσει η Apple περισσότερο εσωτερικό χώρο για άλλα “συστατικά”.

Καθώς δεν υπάρχει υποδοχή ακουστικών, ενσύρματα ακουστικά θα συνδέονται με το iPhone 7. Η Apple λέγεται ότι εργάζεται για Lightning-equipped EarPods που θα κυκλοφορήσουν παράλληλα με το iPhone 7. Θα είναι παρόμοια με τα υπάρχοντα EarPods που περιλαμβάνονται στη συσκευασία του iPhone, με υποδοχή Lightning αντί της υποδοχής ακουστικών.
Με το Lightning που χρησιμοποιείται για την αναπαραγωγή μουσικής, δεν θα υπάρχει κανένας τρόπος για να φορτίσετε το iPhone 7 όταν είναι συνδεδεμένο με τα ακουστικά, γεγονός που έχει προκαλέσει κάποιες εικασίες σχετικά με ασύρματη φόρτιση. Σύμφωνα με μια φήμη, η Apple εξετάζει την τεχνολογία ασύρματης φόρτισης που θα μπορούσε ενδεχομένως να ισχύσει για το iPhone 7. Ενώ η Apple λέγεται ότι εξετάζει ασύρματη φόρτιση για το iPhone 7, δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι το χαρακτηριστικό αυτό θα το δούμε όντως στο τελικό προϊόν.
iPhone7-b640
Τέλος, θα υπάρξουν κάποια διακριτικά χαρακτηριστικά μεταξύ του iPhone 7 και του iPhone 7 Plus. Το iPhone 7 μπορεί να αποσταλεί με 2GB RAM, ενώ το iPhone 7 Plus διαθέτει 3GB RAM. Μπορεί επίσης να περιλαμβάνει περισσότερο αποθηκευτικό χώρο, έως 256GB και ένα καλύτερη μπαταρία, 3.100 mAh.

πηγή :  ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗ (twitter.com/vassilikigew) & http://www.newsauto.gr

ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Blogger templates

GreekBloggers.com
Menu :

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ