Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2015

Συνελήφθη χθες (02-11-2015) το μεσημέρι σε περιοχή της Ημαθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, 37χρονος ημεδαπός, διότι σε έρευνα της οικίας του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 5 γυάλινα βάζα, που περιείχαν συνολικά ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 100,4 γραμμαρίων.(Η υπόθεση συνοδεύεται από φωτογραφικό υλικό)

Σύλληψη για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος    Συνελήφθη χθες (02-11-2015) το μεσημέρι στην Έδεσσα από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας

Έδεσσας, 58χρονος ημεδαπός, διότι σε έρευνα της οικίας του βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν ένα ηλεκτρικό μηχάνημα και μια αντλία νερού την κατοχή των οποίων δεν μπορούσε να δικαιολογήσει. Ακολούθως από την προανάκριση διαπιστώθηκε ότι απέκρυπτε σε αποθήκη που βρισκόταν σε αγροτεμάχιο ιδιοκτησίας του σε περιοχή της Πέλλας, συνολικά 17 πλαστικούς σωλήνες ύδρευσης, που είχε αφαιρέσει τον Νοέμβριο του 2014 από χώρο της Δ.Ε.Υ.Α.Ε. Έδεσσας και προοριζόταν για επέκταση του αρδευτικού δικτύου της περιοχής, οι οποίοι αποδόθηκαν σε υπάλληλο της εταιρείας. 

Εξιχνίαση κλοπής    Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς κλοπή κινητού τηλεφώνου. Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 30χρονου ημεδαπού για κλοπή. Ειδικότερα όπως προέκυψε από την έρευνα ο προαναφερόμενος την 31-10-2015 αφαίρεσε από κατάστημα στο Κιλκίς κινητό τηλέφωνο. Το κλεμμένο τηλέφωνο αποδόθηκε.

Σύλληψη για καταδικαστική απόφαση    Συνελήφθη χθες (2-11-2015) το μεσημέρι στις Σέρρες, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, 49χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Δράμας, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 12 μηνών, για τα αδικήματα της πλαστογραφίας και της λαθρεμπορίας από κοινού.

ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Blogger templates

GreekBloggers.com
Menu :

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ