Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015

Οι πολίτες της Ημαθίας άσκησαν το κυριαρχικό δημοκρατικό τους καθήκον στις κοινοβουλευτικές εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου. 
Εκφράζω τα συγχαρητήρια μου σε όλους όσοι βοήθησαν ώστε και αυτή η εκλογική αναμέτρηση στον τόπο μας να είναι άψογη. 
Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες έδωσαν, για δεύτερη φορά σε ένα οκτάμηνο, την πρώτη εντολή σχηματισμού κυβέρνησης στον ΣΥΡΙΖΑ και τον πρόεδρο του κ.Αλέξη Τσίπρα. 
Το μήνυμα που έστειλαν οι πολίτες πρέπει να εισακουστεί από όλα τα κόμματα, ειδικά δε από αυτά που δεν  έλαβαν υπόψη τους την
αναγκαιότητα της απαιτούμενης  ανανέωσης προσώπων, πολιτικών και πολιτικής.
Εύχομαι  η αυριανή Δευτέρα να είναι πολιτικός μονόδρομος εθνικής ομοψυχίας και συνεννόησης του κεντρικού πολιτικού συστήματος, ώστε η χώρα μας να συνεχίσει την κοινή της πορεία με την Ευρωπαϊκή Ένωση και να αντιμετωπίσει τις μεγάλες απειλές στον γεωστρατηγικό χάρτη του Αιγαίου. Τα περιθώρια είναι ασφυκτικά και δεν επιδέχονται ούτε μια ώρα καθυστέρηση. 
Με τους τέσσερεις εκλεγμένους βουλευτές της Ημαθίας, η συνεργασία μας, για την αντιμετώπιση των πολλών και σημαντικών προβλημάτων του τόπου μας, θα είναι συνεχής και άψογη, όπως συνέβη άλλωστε σε όλη την διάρκεια της θητείας μου ως αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας.

ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Blogger templates

GreekBloggers.com
Menu :

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ