Παρασκευή 7 Αυγούστου 2015

Σύλληψη για κλοπή    Εξιχνιάστηκαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, 2 κλοπές σε καταστήματα (ηλεκτρονικών ειδών και εμπορίας ενδυμάτων) σε περιοχές της Πιερίας. Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκαν  δύο αλλοδαποί υπήκοοι Σερβίας Μαυροβουνίου ηλικίας 49 και 53 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή κατά συναυτουργία. Ειδικότερα όπως προέκυψε από την έρευνα, οι παραπάνω ενεργώντας από κοινού με σκοπό τον προσπορισμό παράνομου οικονομικού οφέλους, το χρονικό διάστημα 06-12-2013 και 29-11-2014, με τη μέθοδο της απασχόλησης, αφαίρεσαν από τα προαναφερόμενα καταστήματα 1 φορητό υπολογιστή και ένα παλτό, συνολικής αξίας 2.650 ευρώ περίπου.
Σύλληψη για καταδικαστική απόφαση·    Συνελήφθη χθες (06-08-2015) το πρωί σε περιοχή των Σερρών, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σιδηροκάστρου, 41χρονος ημεδαπός διότι εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική Απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Χαλκίδας, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε συνολική ποινή  φυλάκισης 1 έτους, για ψευδή ανωμοτί κατάθεση.·  
Συνελήφθη χθες (06-08-2015) το πρωί σε περιοχή των Σερρών, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ηράκλειας Σερρών, 55χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσαν 2 καταδικαστικές αποφάσεις του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Σερρών και του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Σιντικής, σύμφωνα με τις οποίες του επιβλήθηκε συνολική ποινή φυλάκισης 7 μηνών και χρηματική ποινή 150 ευρώ, για παράνομη υλοτομία και απείθεια.
Συλλήψεις για παράνομο υπαίθριο εμπόριο    Συνελήφθησαν χθες (06-08-2015) το μεσημέρι στα Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Αστυνομικού Τμήματος Νέων Μουδανιών, 3 υπήκοοι Μπαγκλαντές ηλικίας 25, 27 και 30 ετών, καθώς διαπιστώθηκε να ασκούν πλανόδιο υπαίθριο εμπόριο, κατέχοντας και διαθέτοντας προς πώληση διάφορα προϊόντα, άνευ προβλεπόμενης αδείας της Αρμόδιας αρχής.
Σύλληψη για παράβαση της Νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών·
Συνελήφθη χθες (06-08-2015) το πρωί στη Βέροια Ημαθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, 51χρονος ημεδαπός, διότι σε έρευνα της οικίας του και συγκεκριμένα στον προαύλιο χώρο της, κατελήφθη να καλλιεργεί 2 δενδρύλλια κάνναβης ύψους 2 μέτρων, τα οποία και εκριζώθηκαν.·  
Συνελήφθη χθες (06-08-2015) το απόγευμα στην Τρυπητή Χαλκιδικής, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, 24χρονος ημεδαπός για παράβαση της Νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών (κατοχή και αγορά). Ειδικότερα κατά τον αστυνομικό έλεγχο βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε, μικροποσότητα κάνναβης.
Από την έρευνα διαπιστώθηκε ότι την προαναφερόμενη ναρκωτική ουσία την προμηθεύτηκε νωρίτερα την ίδια μέρα, από άγνωστο άνδρα σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, έναντι χρηματικού αντιτίμου.·  
Συνελήφθησαν χθες (06-08-2015) στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αλεξάνδρειας, δύο 36χρονοι ημεδαποί για παράβαση της Νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών. Ειδικότερα, κατά τον αστυνομικό έλεγχο στο όχημα που επέβαιναν, διαπιστώθηκε να κατέχουν από κοινού μικροποσότητα ηρωίνης, η οποία και κατασχέθηκε.


ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Blogger templates

GreekBloggers.com
Menu :

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ