Κυριακή 19 Ιουλίου 2015

Εξιχνιάσεις κλοπών    ·    Σχηματίσθηκε δικογραφία από το Αστυνομικό Τμήμα Ποροΐων, σε βάρος 44χρονης υπηκόου Γεωργίας, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα την 5-7-2015 είχε αφαιρέσει από την οικία 76χρονου το χρηματικό ποσό των 15.700 ευρώ.·    Σχηματίσθηκε δικογραφία από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης, σε βάρος 27χρονου ημεδαπού, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, τον Μάιο του 2015 αφού αρχικά παραβίασε παράθυρο ιατρείου ιδιοκτησίας 57χρονου στην Κατερίνη, αφαίρεσε 2 ηλεκτρονικούς υπολογιστές, συνολικής αξίας 1.100 ευρώ, σύμφωνα με εκτίμηση του παθόντα.
Σύλληψη για λαθραία ποτά    Συνελήφθη χθες (18-7-2015) το απόγευμα στην Κατερίνη, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και του Αστυνομικού Τμήματος Κατερίνης, 58χρονος ημεδαπός, καθώς σε έρευνα που έγινε σε όχημα που οδηγούσε, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 15 φιάλες λαθραίων ποτών. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης.
Σύλληψη για πλαστογραφία    Συνελήφθη προχθές (17-7-2015) το απόγευμα στον Προμαχώνα Σερρών, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Προμαχώνα, 37χρονη υπήκοος Σομαλίας, καθώς κατά τη διενέργεια διαβατηριακού ελέγχου υπέδειξε διαβατήριο που εκδόθηκε από Αρχές Βελγίου, το οποίο ήταν πλαστό.
Σύλληψη για παράνομη οπλοκατοχή    Συνελήφθη χθες (18-7-2015) το πρωί στην Έδεσσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας, 28χρονος υπήκοος π.Γ.Δ.Μ., καθώς σε έρευνα του οχήματος που οδηγο
ύσε βρέθηκε και κατασχέθηκε μία συσκευή ηλεκτρικής εκκένωσης σε σχήμα φακού.
Σύλληψη για καταδικαστική απόφαση    Συνελήφθη σήμερα (19-7-2015) τα ξημερώματα σε χωριό της Ημαθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Ημαθίας, 49χρονος ημεδαπός, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 10 μηνών, για τη καταβολή εισφορών στο Τ.Ε.Β.Ε.
Συλλήψεις για κατοχή ναρκωτικών    ·    Συνελήφθησαν προχθές (17-7-2015) το βράδυ σε περιοχή της Χαλκιδικής, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αγίου Νικολάου, ένας 37χρονος και ένας 43χρονος, καθώς στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητες κατεργασμένης κάνναβης.·    Συνελήφθη χθες (18-7-2015) το μεσημέρι σε χωριό της Ημαθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, ένας 43χρονος ημεδαπός, καθώς στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο μικροδέματα με μικροποσότητα ηρωίνης.


ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Blogger templates

GreekBloggers.com
Menu :

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ