Τετάρτη, 29 Απριλίου 2015

Η Εθελοντική ομάδα του Δήμου Αλεξάνδρειας μαζί με την Αντιδημαρχία Καθαριότητας και Πρασίνου, διοργάνωσαν με επιτυχία δράση εξωραϊσμού του περιβάλλοντος χώρου του Σιδηροδρομικού Σταθμού Αλεξάνδρειας, συμμετέχοντας στην παγκόσμια Εθελοντική δράση Let's Do it 2015.
H Εθελοντική ομάδα θα ήθελε να ευχαριστήσει για τη συμμετοχή τους στην εκδήλωση τους Προσκόπους Αλεξάνδρειας, τον Εμπορικό Σύλλογο, τους Εθελοντές Φιλόζωους Αλεξάνδρειας (Ε.Φ.ΑΛ.) και τους υπαλλήλους του Δήμου Αλεξάνδρειας για τον καθαρισμό της περιοχής από τα χόρτα.
Τον συντονισμό της ομάδας δράσης είχε ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Πρασίνου κ. Σωτήρης Τόκας, ο οποίος μαζί με τον Πρόεδρο του Δημοτικού
Συμβουλίου κ. Νίκο Μπρουσκέλη μοίρασαν εξοπλισμό στους συμμετέχοντες (καπελάκια, σακούλες) κι οργάνωσαν την αποκομιδή των σκουπιδιών που μαζεύτηκαν.
Στόχος της δράσης ήταν να ευαισθητοποιήσει όλους τους πολίτες, ιδιαίτερα τους νέους και τα παιδιά μέσω της ενεργής συμμετοχής τους, καθώς και να ωθήσει τον καθένα μας ξεχωριστά να ενεργεί με αίσθημα ευθύνης αλλά και αγάπης προς το περιβάλλον.
Η δράση ήταν μέρος της Διεθνούς Eθελοντικής Καμπάνιας “Let's Do It”, που διοργανώνεται κάθε Απρίλιο και στη χώρα μας με πρωτοβουλία της Ελληνικής Εταιρίας Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (ΕΕΔΣΑ) και του Περιβαλλοντικού Συλλόγου Αττικής “Ώρα για Δράση”.
ΜΗ ΜΕΝΕΙΣ ΑΠ' ΕΞΩ

ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Blogger templates

GreekBloggers.com
Menu :

ΙΕΚ της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής

ΙΕΚ  της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής
Αμερικανική Γεωργική Σχολή

Κολυμβητήριο ΝΑΥΤΙΛΟΣ

Κολυμβητήριο     ΝΑΥΤΙΛΟΣ
Κολυμβητήριο "Ναυτίλος" - Βέροια

FLY GREECE DRONE

FLY GREECE DRONE
FLYGREECEDRONE

ΚΕΕΛΠΝΟ - Εποχική Γρίπη

ΚΕΕΛΠΝΟ - Εποχική Γρίπη

Perrotis College

Perrotis College
Αμερικανική Γεωργική Σχολή

Τιμές που φέρνουν χαμόγελα..

Maxi Shop Veria - Facebook

ΡΑΔΙΟ ΗΜΑΘΙΑ 97,3

ΕΙΔΗΣΕΙΣ - idisi.gr -

όλοι μαζί μπορούμε...

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ

cuka