Τετάρτη 22 Απριλίου 2015

Εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 95 συσκευασίες με μικροποσότητες κοκαΐνης, έτοιμες για διακίνηση

Επιπλέον βρέθηκε 1 πιστόλι κρότου με γεμιστήρα και 18 φυσίγγια, καθώς και ένα ηλεκτρονικός εκκενωτής (tazer)

Η συστηματική έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου και η συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε, οδήγησαν στον εντοπισμό και τη σύλληψη 44χρονου ημεδαπού σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, για διακίνηση ποσοτήτων κοκαΐνης.
Ειδικότερα, τα ξημερώματα της 18-4-2015, εντοπίστηκε ο 44χρονος σε περιοχή
της Θεσσαλονίκης και στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 11 μικροδέματα κοκαΐνης βάρους 11,8 γραμμαρίων και το χρηματικό ποσό των 140 ευρώ, ως προερχόμενο από εμπορία ναρκωτικών.
Σε έρευνα που έγινε σε όχημα που χρησιμοποιούσε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επιμελώς κρυμμένα στο εσωτερικό του οχήματος, άλλα 7 μικροδέματα κοκαΐνης βάρους 7,8 γραμμαρίων, ενώ κατασχέθηκε και το όχημα ως μέσο απόκρυψης και μεταφοράς ναρκωτικών.
Εντοπίστηκαν ακόμα 77 μικροδέματα κοκαΐνης βάρους 83,4 γραμμαρίων που απέκρυπτε σε δύο οικίες που χρησιμοποιούσε, καθώς και 112 ναρκωτικά δισκία, τα οποία και κατασχέθηκαν.
Επίσης μέσα στην οικία του εντοπίστηκε ένα πιστόλι κρότου των 8 χιλιοστών με γεμιστήρα και 18 φυσίγγια, καθώς και ένας ηλεκτρονικός εκκενωτής (tazer).
Ο συλληφθείς, με την δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Blogger templates

GreekBloggers.com
Menu :

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ