Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015

Μέσα σε μια κατάμεστη αίθουσα πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης 18 Φεβρουαρίου 2015,  η εκδήλωση της Κοπής Βασιλόπιτας του Επιμελητηρίου Ημαθίας.
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης έγινε και η απονομή τιμητικών διακρίσεων σε πρόσωπα και επιχειρήσεις του Νομού.
«Μετά την τελετή από τον εκπρόσωπο της Ιεράς Μητρόπολης Βεροίας Ναούσης και Καμπανίας, ακολούθησε η καθιερωμένη ομιλία του Προέδρου κ. Νίκου Ουσουλτζόγλου.
Ειδικότερα ο κ. Ουσουλτζόγλου ανέφερε τα εξής στην ομιλία του:

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου και των εργαζομένων του Επιμελητήριο Ημαθίας  ευχαριστώ όλες και όλους που μας τιμάτε  σήμερα με την παρουσία σας.
Αποδεχόμαστε αυτονόητα το γεγονός ότι όλοι μας προβληματιζόμαστε  για την πρόοδο και την ευημερία του τόπου μας, αλλά δυστυχώς πέρασε και το 2014 και τα ίδια που λέγαμε πέρσι λέμε και φέτος.
Εν πάσει περιπτώση όμως, φέτος έχουμε μια καινούργια κυβέρνηση.
Η νέα κυβέρνηση «έπιασε δουλειά». Τεράστια προβλήματα έχουν συσσωρευτεί τόσο από την κρίση, όσο και από τα μέτρα που έλαβαν η Τροϊκα και οι κυβερνήσεις, στο όνομα της κρίσης. Επειγόντως όλα μαζί ζητούν λύση, επί ποινή τεράστιας ανθρωπιστικής καταστροφής και επακόλουθων δικαιολογημένων  κοινωνικών εκρήξεων.
Η χώρα μας πάσχει από τα πάντα.
Η οικονομία μας που αποτελεί την μήτρα κάθε ευτυχίας και δυστυχίας « έπιασε πάτο».
Επειδή όμως, με βάση το Νόμο του Μέρφι,  πάντα μπορούμε  να «πετύχουμε»  και χειρότερα, ας μην επαναπαύονται οι κυβερνώντες , μπορούν να τα κάνουν και χειρότερα. Γιατί ακόμη και σ’ ένα σύστημα ανισορροπιών, εκμετάλλευσης  και αδικιών, υπάρχουν  περιθώρια  κοινής πολιτικής λογικής.
Δεν φταίνε η χώρα και ο λαός  για την κρίση, αλλά το σύστημα με το οποίο λειτουργεί  η οικονομία και η πολιτική. Μέχρι όμως ο λαός  να αποφασίσει ιστορικά τι θα κάνει με το σύστημα, πρέπει  εμείς να ζήσουμε και αυτό μπορεί να γίνει μόνο αν κινηθεί η οικονομία και στοιχειωδώς, οι πολιτικές λύσουν ή διευθετήσουν οξυμένες ταξικές και κοινωνικές αντιθέσεις που αναπαράγουν  την κρίση και  καταστρέφουν την οικονομία.
Δεν είναι καθόλου τυχαία η απαξίωση  των παραγωγικών δυνάμεων της χώρας. Δεν είναι άχρηστοι ούτε το 1,5 εκατ. άνεργοι, ούτε το υποαπασχολούμενο κεφάλαιο.
Όπως  είναι τα πράγματα, η κυβέρνηση έχει μόνο ένα περιθώριο χωρίς απολύτως καμιά περίοδο ανοχής.
«Να κινήσει άμεσα την παραγωγή».  Κάθε ανοχή  έχει καταναλωθεί.
Ούτε  και εμείς έχουμε χρόνο για πολλά λόγια. Έργα ζητάμε.
Κανέναν δεν ενδιαφέρει αν η κυβέρνηση  είναι σήμερα  αριστερή, προοδευτική , κοινωνικής ανάγκης κλπ. Δεν κρίνεται από τις ταμπέλες, αλλά από τα έργα της έναντι του λαού, των εργαζόμενων τάξεων και στρωμάτων. Γιατί αυτοί παράγουν τον πλούτο και μόνον αυτοί μπορούν να βρίσκονται  στο κέντρο της προσοχής κάθε κυβέρνησης, όταν μιλάμε για οικονομία και παραγωγή.
Άρα Άρθρο 1 και μοναδικό:  «Κινείστε την παραγωγή»
Το από πού να αρχίσουμε είναι γνωστό: ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ!
Χωρίς παραγωγή το καλύτερο σύστημα πέφτει στην άβυσσο. Το  δεύτερο που θα σκεφτούμε  είναι παραγωγή αλλά πώς;  Το τρίτο είναι παραγωγή για ποιους; Αλλά αντί να φιλοσοφούμε στα ερωτήματα  έχουμε να πούμε ορθά κοφτά τα παρακάτω:
1.      Βάλτε σε εφαρμογή σχέδια επανεκκίνησης χιλιάδων επιχειρήσεων που υποφέρουν, κλείνουν, φυτοζωούν. Αυτές δεν είναι άλλες από τις μικρομεσαίες που σε χρόνο μηδέν ξαναβάζουν μπρος  και απορροφούν  και μεγάλο μέρος των ανέργων. Ρευστότητα-Τράπεζες
2.      Εφαρμόστε γρήγορα κλαδικές, πολιτικές, στοχεύοντας στην ανάπτυξη των τομέων  «ατμομηχανών», κάθε κλάδου  που θα τραβήξει όλο τον κλάδο στην ανάπτυξη, σταματήστε τις πολιτικές που χρηματοδοτούν  με ίσους όρους π.χ τον ηλεκτρονικό εξοπλισμό των καφέ μπαρ με την  νεοφυή επιχείρηση νέων τεχνολογιών ή πρωτογενούς παραγωγής.
3.      Σχεδιάστε στοχευμένες χρηματοδοτήσεις τομέων και κλάδων. Το λίγο και φθηνό χρήμα  μπορεί να γίνει πολύ  αν μπει  ευθέως σε παραγωγική αξιοποίηση  και όχι σε πελατειακή και τραπεζική λογική.
4.      Αναδιαρθρώστε  τα κίνητρα και τα προγράμματα ΕΣΠΑ,  εγγυήσεων, δανειοδοτήσεων κλπ. Ούτε ένα ευρώ χάρισμα χωρίς έλεγχο επένδυσης.  Να σταματήσει  η πρακτική της γνωστής υπερτιμολόγησης που  διπλασιάζει εικονικά  τα ποσά και μηδενίζει την επένδυση.
5.      Σταματήστε την «αριστοκρατική» εμμονή σε χαριστική   χρηματοδότηση «πρωτοπόρων επιχειρήσεων» που απέκτησαν την «πρωτοπορία» με συνεχή  παροχή προγραμμάτων που αντί να ενισχύουν την ομαλή ανάπτυξη διευρύνουν το χάσμα του ανταγωνισμού από άλλες μη τυχερές αλλά υγιείς επιχειρήσεις.
6.      Σταματήστε τη ραγδαία μονοπώληση της οικονομίας από ελάχιστους  ομίλους επιχειρήσεων. Βάλτε φρένο στις πολιτικές που επιταχύνουν  την συγκέντρωση των κεφαλαίων και της αγοράς.
7.      Θέστε σε άμεση εφαρμογή  νέο Πτωχευτικό Δίκαιο,  θεσμοθετείστε τη «Δεύτερη Ευκαιρία»
8.      Δώστε την «Δεύτερη Ευκαιρία» και στο ασφαλιστικό των Μικρομεσαίων.
9.      Αντικαταστήστε τα απίστευτα και εξοντωτικά πολλές φορές πρόστιμα για διάφορες μικροπαραβάσεις.
10.Μην διακηρύξετε  ότι θα πατάξετε το παραεμπόριο  την παραοικονομία και το λαθρεμπόριο. Το επαναλαμβάνει κάθε κυβέρνηση, κάθε πολιτικός  ακριβώς για να μην  τα πατάξει. Μην κάνετε πως δεν ξέρετε που  είναι τα κέντρα αυτά, του λαθρεμπορίου και ειδικά των καυσίμων. Πατάξτε τα πρώτα και μετά γιορτάστε το μαζί μας.
11. Μη μιλάτε για πάταξη της φοροδιαφυγής. Πιάστε πρώτα τα κέντρα που μπορούν να την ελέγξουν. Είναι θέμα μόνο πολιτικής βούλησης. Μη ξεχνάτε ποτέ ότι οι πραγματικά «λαθραίοι» σ’ αυτή τη χώρα δεν είναι οι ρακένδυτοι που μπαίνουν από τα σύνορα για ένα κομμάτι ψωμί, αλλά αυτοί που βγάζουν τεράστιο πλούτο, δεν φορολογούνται, τον εξάγουν στο εξωτερικό, και κατόπιν απολαμβάνουν και των προνομίων των «επενδυτών».
12. Μην βιαστείτε να πείτε ότι θα ελέγξετε τον μεγάλο πλούτο και τις μεγάλες επιχειρήσεις. Το 2014 ελέγχτηκαν 1.700  επιχειρήσεις μεγάλες  και 117 OFFSHORE. Χρειάζονται  196 χρόνια για να ελεγχθούν οι 23.000 OFFSHORE.  Αυτές οι σκόπιμες παραλείψεις οδήγησαν τους μικρομεσαίους  σε τεράστια φορολογικά  βάρη και τους εργαζόμενους και συνταξιούχους  σε καρατόμηση μισθών και συντάξεων.
 Όλα αυτά που προείπα είναι απλές επισημάνσεις και λείπουν πολλές άλλες.
Την πρακτική τους πλευρά, αναμένουμε  να τη δούμε από την κυβέρνηση. Από εκεί θα κριθούν  και όχι από τα μεγάλα λόγια.
Και τώρα λίγα λόγια ειδικά για την Ημαθία.

Η Ημαθία συνιστά μάλλον το ισχυρότερο παραγωγικό σημείο  αναφοράς της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, μαζί με την Πέλλα και την Πιερία δυστυχώς μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει πλήρως κατανοητή, η τεράστια δυναμική που παρουσιάζουν οι τρείς νομοί στο πλαίσιο της Περιφερειακής και Εθνικής ανάπτυξης.
Η οικονομία της Ημαθίας, τον κατά κύριο λόγο με έμφαση στην παραγωγή, την μεταποίηση της και τις εξαγωγές, αποτελεί  ίσως το μοντέλο της χώρας μας.
Η παραγωγή, η μεταποίηση της και οι εξαγωγές φαίνεται να είναι μονόδρομος για την χώρα μας.
Οι υπηρεσίες αποτελούν στην  ουσία ένα μέσο μεταφοράς χρημάτων, καθώς έχουν μικρή προστιθέμενη αξία  και παρ’ όλα αυτά είδαμε το 2013 να αποτελούν  σχεδόν το 75% του Ελληνικού ΑΕΠ.
Σε καμιά περίπτωση δεν υποστηρίζουμε  την παραγκώνιση του τουρισμού, ωστόσο με την παραγωγή δημιουργείται σαφώς πολλαπλάσια προστιθέμενη  αξία, πολλές θέσεις εργασίας και οικονομίες κλίμακος.
Ενδεικτικά από το τελωνείο της Βέροιας εξάγονται 12.000 φορτία προϊόντων ετησίως από της Σκύδρας 5000 κλπ.
Ακόμα από την Ελληνική Στατιστική Υπηρεσία, ο Νομός Ημαθίας για έκτη συνεχή χρονιά  εξάγει το 22% του συνόλου των Ελληνικών Εξαγωγών νωπών και επεξεργασμένων φρούτων και λαχανικών.
Νούμερα που πραγματικά δείχνουν περίτρανα τον εξαγωγικό χαρακτήρα του Νομού μας.
Το Επιμελητήριο Ημαθίας υποστηρίζει τον επιχειρηματία σε τοπικό και κεντρικό επίπεδο, αλλά δυστυχώς χρόνιες προτάσεις του, συμβουλές του, προς την τοπική, περιφερειακή, κεντρική διοίκηση κωλυσιεργούν. Συνεργαζόμαστε με δημάρχους, αντιπεριφερειάρχες, περιφερειάρχες, βουλευτές  και υπουργούς, ακόμα και με πρωθυπουργούς, αλλά από τα πολλά τα ναι χορτάσαμε. Αν και έχουν υιοθετηθεί από όλους τους αρμόδιους δεν προχωρούν για λόγους γραφειοκρατίας, πολιτικού κόστους, αδιαφορίας, ευθυνοφοβίας.
Συνοπτικά  σας αναφέρω ότι οι αναπτυξιακές προτάσεις του Επιμελητηρίου Ημαθίας τα τελευταία χρόνια εστιάζονται στα παρακάτω θέματα:
1.      Αποκέντρωση των αναπτυξιακών δράσεων.
2.      Ανάπτυξη Εξωστρέφειας.
3.      Στήριξη του πρωτογενούς τομέα και της μεταποίησης  σε διάφορα θέματα, όπως για τις εγγυήσεις του Ελληνικού Δημοσίου στις Επιχειρήσεις.
4.      Δημιουργία Διαμετακομιστικού Κέντρου Προϊόντων, Αεροδρόμιο Αλεξάνδρειας, Αγορά Κουλούρας, Τελωνείο, Χημείο  κλπ.
5.      Φυσικό Αέριο και Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας
6.      Πολιτισμός και Τουρισμός.
Δεν θα μακρηγορήσω, άλλωστε πρόκειται για θέματα λίγο πολύ γνωστά σε όλους μας.
Ειδικά όμως για το τελωνείο θα ήθελα να ευχαριστήσω πολλούς επιχειρηματίες του Νομού που συνεισέφεραν  για να ευοδωθεί το έργο στην Περιφερειακή Αγορά της Κουλούρας. Τα χρήματα των επιχειρηματιών θα αποδοθούν εφόσον θα δημιουργηθούν οι ιδιαίτερα κατάλληλες συνθήκες, ουσιαστικά να έχουμε την θετική απόφαση της Πολιτείας.

Αναφορικά με τις δράσεις του Επιμελητηρίου Ημαθίας θα αναφέρω μεταξύ άλλων , την υπογραφή της   προγραμματικής συμφωνίας  μεταξύ του Επιμελητηρίου και της Τράπεζας Πειραιώς για την καλύτερη συνεργασία των μελών μας με την συγκεκριμένη τράπεζα- και πως ακόμη το πρόγραμμα της Συμβολαιακής Γεωργίας που εφαρμόζει η Τράπεζα Πειραιώς βασικά ξεκίνησε από την Ημαθία και στηρίζει πολλούς αγρότες, πελάτες της τράπεζας και επιχειρήσεις του νομού. 
Ακόμη πρόκειται να ξεκινήσουμε φέτος  συνεργασία με την Αλεξάνδρεια Ζώνη Καινοτομίας, θα γίνει γραφείο στο Επιμελητήριο για την βοήθεια σε όλους τους τομείς προς νεοφυείς καινοτόμες επιχειρήσεις.
Τονίζω για μια ακόμη φορά:
Τα Επιμελητήρια είναι σύμβουλοι της πολιτείας, δεν είναι συνδικαλιστικές οργανώσεις. Είναι η πραγματική φωνή της αγοράς, των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, η ραχοκοκαλιά της οικονομίας μας.- Και όλα αυτά τα λέμε πάντα με καλές προθέσεις.
Ευχαριστώ όλους τους θεσμικούς φορείς του τόπου μας( βουλευτές, Περιφερειάρχη, Αντιπεριφερειάρχη, Δημάρχους , προϊσταμένους Υπηρεσιών, την αναπληρώτρια Γενική Γραμματέα Διεθνών και Οικονομικών Σχέσεων Αναπτυξιακής Συνεργασίας κα Μάγδα Καρακόλη, τους συναδέλφους Προέδρους Επιμελητηρίων Πέλλας, Πιερίας, Κιλκίς, Κοζάνης, Γρεβενών, Δράμας, Καβάλας Σερρών, Θεσσαλονίκης, το ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ,  το Δ.Σ του Επιμελητηρίου Ημαθίας καθώς και το προσωπικό του Επιμελητηρίου Ημαθίας για την άψογη συνεργασία μας. Τέλος να μην παραλείψω να ευχαριστήσω την Κ.Ε.Ε.Ε  για τις υπηρεσίες της.
Εύχομαι το 2015 να κυριαρχήσει η δύναμη, η αισιοδοξία και η μαχητικότητα που είναι απαραίτητα για την αντιμετώπιση των δυσκολιών που υπάρχουν , να έχουμε όλοι υγεία  και προκοπή, κοινωνική συνοχή  και δικαιοσύνη. – Και όλα αυτά και για την καινούργια κυβέρνηση  μας. Είμαστε στο πλευρό τους. Είμαστε με την Ελλάδα!!!! Σύνθημά μας: Κινείστε την Παραγωγή.

Αγαπητοί προσκεκλημένοι, κλείνοντας την ομιλία μου θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι κατά την συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου στις 13 Φεβρουαρίου 2015  ομόφωνα αποφασίστηκε η  απονομή τιμητικών διακρίσεων σε πρόσωπα και επιχειρήσεις της Ημαθίας».

Στην συνέχεια ακολούθησε η απονομή των διακρίσεων:

VENUS GROWERS: Βραβεύτηκε για την εξαγωγική της δραστηριότητα από το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών τον   Ιούλιο του 2014.

ΦΑΡΜΑ ΚΟΥΤΣΙΩΦΤΗ: στην έκθεση Meat Days που έγινε στην Αθήνα τον Νοέμβριο 2014, με την συμμετοχή ελληνικών και ξένων επιχειρήσεων. Η Φάρμα Κουτσιώφτη σάρωσε στην κυριολεξία τα βραβεία, αποσπώντας το χρυσό βραβείο γεύσης και ποιότητας το περίφημο μοσχαρίσιο burger και το αργυρό  βραβείο έλαβαν το λουκάνικο, το μπιφτέκι και το κεμπάπ, όλα από το μοσχαρίσιο κρέας Άρωμα 3.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ:  Τόσο για την έντονη και πολύχρονη  επιχειρηματική δραστηριότητα στην  Ημαθία   δίνοντας μεγάλη  ώθηση στον κλάδο της οινοπαραγωγής, όσο και για
για την επιτυχή εκτέλεση των καθηκόντων του, ως Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, κατακτώντας πρόσφατα και την 8η θέση παγκοσμίως για τον τίτλο του Δημάρχου της Χρονιάς 2014

ΝΙΚΟΣ ΚΑΛΛΙΓΑΣ- ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΚΑΛΛΙΓΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ: «Αναπολώντας στους Δρόμους της Παλαιάς Βέροιας».
Μέσα στο βιβλίο γίνεται εκτενή αναφορά για τους επαγγελματίες της Βέροιας που αποτέλεσαν την ραχοκοκαλιά της τοπικής οικονομίας. Τα κείμενα πλαισιώνονται με φωτογραφικό υλικό.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους:


            ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ Ι. ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ ΝΑΟΥΣΗΣ &          ΚΑΜΠΑΝΙΑΣ

-          Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ κ.ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ

-          Η Εκπρόσωπος του αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας κα ΝΙΚΗ ΚΑΡΑΤΖΙΟΥΛΑ

-          Ο π. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ κ. ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΛΚΙΔΗΣ

-          Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΗΜΑΘΙΑΣ κ.Απ. ΒΕΣΥΡΟΠΟΥΛΟΥ, κ. ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΥΡΛΑΣ

-          ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ:  κ.κ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΟΥ ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ  ΚΕΝΤΡΩΝ Β. ΕΛΛΑΔΟΣ, ΣΑΒΒΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.

-          Η  ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ  ΔΙΕΘΝΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΟΥ ΥΠ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ κα ΜΑΓΔΑ ΚΑΡΑΚΟΛΗ

-          Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Σ.Ε.Β.Ε κ. ΒΟΥΛΗΣ ΓΕΔΕΩΝ

-          Ο  ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ  ΠΡΟΞΕΝΟΥ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ κ.  ΛΕΒΕΝΤ ΙΜΑΜ, Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Υ κ.  ΣΟΥΧΑ ΧΑΛΙΛΟΓΛΟΥ

-          Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ κ. ΘΩΜΑΣ ΑΛΓΙΑΝΑΚΟΓΛΟΥ

-          ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΩΝ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΩΝ ΠΕΛΛΑΣ-ΠΙΕΡΙΑΣ, κ.κ ΙΟΡΔΑΝΗΣ ΤΣΩΤΣΟΣ ΚΑΙ ΗΛΙΑΣ ΧΑΤΖΗΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ αντίστοιχα,  Ο Α΄ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ κ. ΓΙΩΡΓΟΣ ΗΛΙΑΔΗΣ

-          Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ κ. ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΟΓΙΑΝΝΗΣ

-          ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ- ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ- ΜΕΛΙΚΗΣ, κ.κ. ΑΘΗΝΑ ΤΣΙΠΟΥΡΙΔΟΥ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΑΡΤΣΙΑΝΗΣ, ΣΩΤΗΡΗΣ ΠΑΡΑΠΟΥΡΑΣ  αντίστοιχα.

-          Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ  ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ κ. ΘΩΜΑΣ ΖΙΩΓΑΣ

-          ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ, ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΒΕΡΟΙΑΣ κ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΟΥΒΑΚΑΣ .

      « Τυχερός» της βραδιάς ήταν  Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ     ΜΕΤΑΠΟΙΗΤΙΚΟΥ     ΤΜΗΜΑΤΟΣ κ. ΤΑΣΟΣ ΓΙΑΓΚΟΓΛΟΥ

           
ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ



            Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ημαθίας κ. Νικόλαος Προδ. Ουσουλτζόγλου εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες  του, στους δημοσιογράφους Μαργαρίτα Δαμιανίδου και Ζήση Χ. Πατσίκα για την παρουσίαση των τιμητικών διακρίσεων, στο πλαίσιο της εκδήλωσης για την κοπή της Βασιλόπιτας στις 18-2-2015, τον Κ. Γιώργο Κοτζαερίδη για την προσφορά μιας εικόνας, τους αδελφούς Εμμανουήλ και Μιχάλη Τρανίδη για την προσφορά δώρων στο Προσωπικό του Επιμελητηρίου Ημαθίας  και την Εταιρεία Υιοί Μανώλη Παπαοικονόμου για την άρτια οργάνωση της εκδήλωσης.




ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Blogger templates

GreekBloggers.com
Menu :

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ