Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015

Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη της Βέροιας σε συνεργασία με τη Microsoft Hellas διοργανώνει διημερίδα προγραμματισμού για εκπαιδευτικούς της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Νομού Ημαθίας.
Η διημερίδα θα γίνει στην αίθουσα εκδηλώσεων της Βιβλιοθήκης
στις 19 & 20 Ιανουαρίου 2015
Ώρες : 09:00 – 13:30
Εισηγητής θα είναι ο Ηλίας Μαρκέλης – MCP, MCSD.NET, MCTS, MCPD, MCT, Μέλος του dotnetzone.gr
Περιγραφή
Θα ασχοληθούμε με μία εφαρμογή την οποία υλοποιούμε σε στατική σελίδα, δυναμική σελίδα, web application, responsive web app, mobile app και native app. Σε όλη αυτή τη διαδρομή βλέπουμε επιλογές, τεχνολογίες, προβλήματα και λύσεις που προκύπτουν. Τέλος εξερευνούμε πόσο μακριά μπορούν να μας πάνε οι τεχνολογίες web σε χώρους όπως η κατασκευή παιχνιδιών ή η υλοποίηση εφαρμογών που τρέχουν μέσα σε περιβάλλον του λειτουργικού.

Τι θα μάθω;
Στο τέλος του σεμιναρίου θα έχουμε αποκτήσει μια σφαιρική γνώση σχετικά με τον τρόπο υλοποίησης web εφαρμογών, θα έχουμε δει μία πραγματική υλοποίηση σε όλες τις φάσεις της και θα γνωρίζουμε την ορολογία για να εμβαθύνουμε σε τομείς της.

Σε ποιους απευθύνεται;
Στους εκπαιδευτικούς που θέλουν να μάθουν με μεγαλύτερη λεπτομέρεια πώς φτιάχνονται σήμερα οι εφαρμογές για web. Βασική γνώση της HTML, CSS θα βοηθήσει αλλά δεν είναι απαραίτητη. Στις παρουσιάσεις θα δούμε τους κανόνες που διέπουν την κάθε φάση υλοποίησης και θα εμβαθύνουμε λίγο στην υλοποίηση.

Τι χρειάζομαι;
Εάν έχετε δικό σας φορητό Η/Υ θα πρέπει να τον φέρετε μαζί σας και να έχετε προ εγκαταστήσει την εφαρμογή του Visual Studio.

Δηλώστε συμμετοχή συμπληρώνοντας την Online φόρμα συμμετοχής
Πληροφορίες : Γιώργος Μπίκας ( geobikas@libver.gr)

ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Blogger templates

GreekBloggers.com
Menu :

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ