Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

Τον Αλέκο Χατζηκώστα θα βραβεύσει ο ΑΠΣ Φίλιππος Βέροιας λίγο πριν την έναρξη του αγώνα με τον Ηρακλή (Σάββατο 10/1/2015), συνεχίζοντας έτσι την ενότητα βραβεύσεων παικτών, προπονητών και διοικητικών παραγόντων που τίμησαν κατά το παρελθόν τα χρώματα της ομάδας του Φιλίππου.
Ο Αλέκος Χατζηκώστας αγωνίστηκε στον ΦΙΛΙΠΠΟ την περίοδο 1973-1981. Υπήρξε κορυφαίος σκόρερ στην εποχή του-με χαρακτηριστικό του το σουτ από μέση και μακρινή απόσταση- έχοντας το ρεκόρ πόντων της ομάδας σε ένα αγώνα με 53 (χωρίς τρίποντα). 

Σε πολλούς αγώνες ήταν και ο αρχηγός της ομάδας. 
Η μπασκετική του «καριέρα» έκλεισε στον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ σε ηλικία 45(!) ετών.

Όλο αυτό το διάστημα βρίσκεται και με την δημοσιογραφική του ιδιότητα (εκδότης τοπικής εφημερίδας)  κοντά στην ομάδα, ενώ και στο λογοτεχνικό του έργο υπάρχουν αναφορές για την ιστορία του μπάσκετ και του ΦΙΛΙΠΠΟΥ στην περιοχή μας.

Τον ΗΡΑΚΛΗ Θεσσαλονίκης υποδέχεται το Σάββατο 10/1 ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ Βέροιας στα πλαίσια της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α2 κατηγορίας. 
Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 17.00 και διαιτητές ορίστηκαν οι κύριοι Παφίλης, Ξενικάκης και Φακίτσας
Ο Δημήτρης Γκίμας δήλωσε στο filippobc.gr : «Πολύ κρίσιμο το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Ηρακλή. Μεγάλο μέρος του «πολέμου» θα κριθεί εδώ. Για το λόγο αυτό ο κόσμος που μας έχει, μέχρι τώρα, στηρίξει καθοριστικά με την παρουσία του και τη συμπεριφορά του, θα θέλαμε να συνεχίσει να μας βοηθάει κατανοώντας ότι ο αγώνας είναι τεράστιος και το διακύβευμα της παραμονής ισάξιο της κατάκτησης ενός πρωταθλήματος.»

ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Blogger templates

GreekBloggers.com
Menu :

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ