Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014

Συλλήψεις για απόπειρα κλοπής    Συνελήφθησαν χθες το βράδυ στη Χαλκιδική, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νέων Μουδανιών, δύο ημεδαποί ηλικίας 40 και 49 ετών, καθώς επιχείρησαν να αφαιρέσουν το ποδήλατο 43χρονου. 

Στο σημείο σύλληψης τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα ζευγάρι γάντια και μία πένσα- κοφτάκι. 



 
Σύλληψη για απόπειρα απάτης    Συνελήφθη χθες το μεσημέρι, στις Σέρρες, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, 27χρονος ημεδαπός, για απόπειρα απάτης σε βάρος ηλικιωμένης.Ειδικότερα, ο παραπάνω προσέγγισε 68χρονη και με το πρόσχημα ότι θα τη βραβεύσει για την προσφορά της στο σχεδιασμό εργόχειρων, την έπεισε να την συνοδέψει σε τραπεζικό κατάστημα, προκειμένου πραγματοποιήσει ανάληψη του χρηματικού ποσού των 600 ευρώ.Ο 27χρονος έγινε αντιληπτός και συνελήφθη άμεσα από προστρέξαντες αστυνομικούς.
Συλλήψεις για κατοχή ναρκωτικών ουσιών    Συνελήφθησαν χθες το μεσημέρι, στις Σέρρες, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Σερρών, δύο άτομα για διαφορετικές περιπτώσεις κατοχής ναρκωτικών ουσιών, ήτοι:·    37χρονη ημεδαπή, στην κατοχή της οποίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν εννέα φαρμακευτικά δισκία, χωρίς ιατρική συνταγή και μία συσκευασία με μικροποσότητα ηρωίνης. ·    21χρονος ημεδαπός, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 51 φαρμακευτικά δισκία, χωρίς ιατρική συνταγή. Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Σερρών.


ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Blogger templates

GreekBloggers.com
Menu :

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ