Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2014

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΤΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ

Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη της Βέροιας, σας προσκαλεί στην παρουσίαση του βιβλίου της κ.Μαρίας Καριωτάκη "Η κυρία Σιντορέ και η μουσική ορθογραφία" που κυκλοφορεί απο τις εκδόσεις Ίτανος.
Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014, στις 12 το μεσημέρι
στην αίθουσα εκδηλώσεων της Δημόσιας Βιβλιοθήκης (Έλλης 8)
Ελάτε να παίξουμε, να τραγουδήσουμε και να ακούσουμε τις ιστορίες απο την ίδια τη συγγραφέα.

Λίγα λόγια για το βιβλίο
Αχ αυτοί οι κανόνες της ορθογραφίας... 

πόσα και πόσα παιδιά δεν έχουν ταλαιπωρήσει... τώρα όμως βρέθηκε η λύση!
Η κυρία Σιντορέ, μια δασκάλα αλλιώτικη απ' τις άλλες, ήρθε με όπλο μια κιθάρα για να καταπολεμήσει την ανορθογραφία αλλά και τη μαθητική ανία! Διαβάστε τις ιστορίες, ακούστε τα τραγούδια, παίξτε τα παιχνίδια αυτού του βιβλίου για να μάθετε διασκεδάζοντας και να διασκεδάσετε μαθαίνοντας.
Ένα βιβλίο για παιδιά του δημοτικού που είτε έρχονται για πρώτη φορά σε επαφή με τους κανόνες της ορθογραφίας είτε χρειάζονται έναν εναλλακτικό τρόπο για να τους μάθουν.
Περιέχει CD με ένα τραγούδι για κάθε κανόνα της ορθογραφίας σε σύνθεση του Δημήτρη Βασμαρή.
Τραγουδούν: Γιάννης Ζουγανέλης, Γιάννης Σαββιδάκης, Ιωάννα Καρανίκα, Μάνος Παπαδάκης, Πάνος Τσίκος, Μαρία Λούκα και η Παιδική Χορωδία του Δήμου Ηρακλείου.

Η Μαρία Καριωτάκη γεννήθηκε στην Αθήνα το 1987, μεγάλωσε στο Ηράκλειο Κρήτης, σπούδασε παιδαγωγικά στο  Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και στο Freie Universität στο Βερολίνο. Έχει κάνει μεταπτυχιακές σπουδές πάνω στο  Παιδικό Βιβλίο και τη Φιλαναγνωσία στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Το 2013 τιμήθηκε από τη Γυναικεία Λογοτεχνική Συντροφιά με έπαινο στην κατηγορία  παιδικής  ποίησης. Εργάζεται ως δασκάλα στο Σχολείο Ευρωπαϊκής Παιδείας στο Ηράκλειο Κρήτης. Παράλληλα ασχολείται με τη συγγραφή παραμυθιών, θεατρικών έργων, ποιημάτων και τραγουδιών. Το 2014 εξέδωσε το πρώτο της βιβλίο με μουσικό CD «Η κυρία Σιντορέ και η μουσική ορθογραφία», στο οποίο συνεργάζεται με αξιόλογους μουσικούς όπως ο Γιάννης Ζουγανέλης και Γιάννης Σαββιδάκης.
Επισκεφτείτε το ιστολόγιο της κυρίας Συντορέ όπου θα βρείτε βίντεο των τραγουδιών, δραστηριότητες για την τάξη, εκπαιδευτικό υλικό, παρτιτούρες των τραγουδιών και πολλά άλλα! kiriasidore.blogspot.gr

ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΒΕΡΟΙΑΣ

Kyria_Sintore

ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Blogger templates

GreekBloggers.com
Menu :

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ