Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

Προσθήκη λεζάντας
Εξιχνίαση απάτης μέσω διαδικτύου    Εξιχνιάστηκε, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, απάτη μέσω διαδικτύου που έγινε αρχές Οκτωβρίου στις Σέρρες.Για την υπόθεση, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 56χρονου ημεδαπού και 57χρονης υπηκόου Γερμανίας, για απάτη.Ειδικότερα, η διερεύνηση της υπόθεσης ξεκίνησε μετά από καταγγελία 40χρονου, σύμφωνα με την οποία ο 56χρονος τον έπεισε και κατέβαλε ως προκαταβολή για την αγορά κινητού τηλεφώνου μέσω αγγελίας στο διαδίκτυο το χρηματικό ποσό των 155 ευρώ,

το οποίο κατέθεσε σε λογαριασμό της 57χρονης, χωρίς ωστόσο να το έχει παραλάβει έως τώρα.
Εξιχνίαση κλοπής οχήματος    Εξιχνιάστηκε, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Νάουσας, κλοπή οχήματος που έγινε τον Οκτώβριο στη Νάουσα.Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 28χρονου, για κλοπή δίκυκλου μοτοποδήλατου 35χρονου, το οποίο βρέθηκε χθες από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Βέροιας και αποδόθηκε στο νόμιμο κάτοχο του.
Σύλληψη για κατοχή ναρκωτικών ουσιών    Συνελήφθη χθες το μεσημέρι στην Εγνατία οδό, στο ύψος του κόμβου Νισελίου - Αλεξάνδρειας Ημαθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας Ημαθίας, 24χρονος ημεδαπός, ο οποίος επέβαινε σε Ι.Χ. Επιβατηγό αυτοκίνητο, καθώς στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο ακατέργαστης κάνναβης. Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Βέροιας.
Σύλληψη για κλοπή    Συνελήφθη χθες το μεσημέρι στη Βέροια, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, 29χρονη ημεδαπή, καθώς νωρίτερα την ίδια ημέρα αφαίρεσε από γραφείο καταστήματος 68χρονου, το χρηματικό ποσό των 70 ευρώ. Στην κατοχή της ανωτέρω βρέθηκε το αφαιρεθέν χρηματικό ποσό, το οποίο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον 68χρονο.

ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Blogger templates

GreekBloggers.com
Menu :

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ