Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014

Συνελήφθησαν χθες (06.11.2014) το βράδυ, σε χωριό του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κιλκίς σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Δροσάτου, δύο 23χρονοι ημεδαποί, καθώς στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 200 πακέτα λαθραίων τσιγάρων διαφόρων μαρκών. Τα παραπάνω πακέτα τσιγάρων θα αποσταλούν στο Τελωνείο Δοϊράνης για τον καταλογισμό των διαφυγόντων δασμών, ενώ η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Κιλκίς.
Συλλήψεις για –κατά περίπτωση-παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών

(μεταφορά μη νόμιμων αλλοδαπών) και παραβίαση περιορισμών διαμονής    Συνελήφθησαν σήμερα (07.11.2014) τα ξημερώματα στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών- Ευζώνων (ύψος Πολυκάστρου Κιλκίς), από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Πολυκάστρου και του Αστυνομικού Τμήματος Πολυκάστρου Κιλκίς, δύο υπήκοοι Σερβίας και μία υπήκοος Βουλγαρίας, καθώς σε αστυνομικό έλεγχο του Ι.Χ. Επιβατηγού αυτοκίνητου, στο οποίο επέβαιναν, διαπιστώθηκε ότι είχαν επιβιβάσει σε αυτό και μετέφεραν εντός της ελληνικής επικράτειας, ένα μη νόμιμο μετανάστη υπήκοο Συρίας, έναντι χρηματικής αμοιβής. Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Πολυκάστρου Κιλκίς. Οι τρεις πρώτοι αλλοδαποί θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κιλκίς, ενώ σε βάρος του μη νόμιμου μετανάστη θα κινηθεί η διαδικασία διοικητικής επιστροφής.
Σύλληψη για απόπειρα κλοπής    Συνελήφθη χθες (06.11.2014) τα ξημερώματα, στην Αριδαία Πέλλας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αριδαίας, ένας 32χρονος υπήκοος Βουλγαρίας, καθώς επιχείρησε να αφαιρέσει αντικείμενα από οικία 25χρονου, πλην όμως έγινε αντιληπτός και συνελήφθη από προστρέξαντες αστυνομικούς.
Εξιχνίαση κλοπής    Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ηράκλειας Σερρών, κλοπή σε εργοστάσιο που έγινε την 11.09.2014 σε χωριό των Σερρών.Ειδικότερα, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός 27χρονου ημεδαπού για κλοπή, καθώς όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, αφαίρεσε από το παραπάνω εργοστάσιο, διάφορα αντικείμενα συνολικής αξίας 1.000 ευρώ.

Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα    Χθες (06.11.2014) το απόγευμα, στην Επαρχιακή Οδό Κρύας Βρύσης – Ακρολίμνης Πέλλας, το Ι.Χ. Φορτηγό αυτοκίνητο που οδηγούσε 71χρονος ημεδαπός παρέσυρε 74χρονο ημεδαπό πεζό, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του τελευταίου. Ο οδηγός του φορτηγού, ο οποίος αρχικά εγκατέλειψε τον τόπο του ατυχήματος, στη συνέχεια παρουσιάστηκε στους αστυνομικούς και συνελήφθη. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος ενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Κρύας Βρύσης Πέλλας.

ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Blogger templates

GreekBloggers.com
Menu :

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ