Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014

Θανατηφόρο  τροχαίο ατύχημα    Χθες το πρωί, σε χωριό της Ημαθίας, ο γεωργικός ελκυστήρας που οδηγούσε 74χρονος ημεδαπός ανετράπη, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα ο ανωτέρω οδηγός. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Βέροιας.
Σύλληψη για κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος    Συνελήφθη χθες το πρωί, στο Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, 44χρονος ημεδαπός, για κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος. Ειδικότερα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε με τη συνδρομή συνεργείου της

Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε. διαπιστώθηκε ότι ο παραπάνω είχε τροποποιήσει το μετρητή ρεύματος της οικίας του, με αποτέλεσμα να μην καταγράφεται η πραγματική κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος.
Σύλληψη για κλοπή    Συνελήφθη χθες το μεσημέρι, στη Χαλκιδική, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, 43χρονος υπήκοος Βουλγαρίας, για κλοπή γεωργικού μηχανήματος 83χρονου, αξίας 300 ευρώ.
Συλλήψεις 12 ατόμων για –κατά περίπτωση-παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών και της νομοθεσίας περί όπλων    ·    Συνελήφθη χθες το πρωί σε χωριό της Ημαθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, 30χρονη ημεδαπή, καθώς στην κατοχή της βρέθηκε και κατασχέθηκε ακατέργαστη κάνναβη καθαρού βάρους 28,8 γραμμαρίων. Προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Νάουσας.
·    Συνελήφθησαν χθες το βράδυ, στον Προμαχώνα Σερρών, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Σερρών, δύο ημεδαποί ηλικίας 43 και 41 ετών, για αγορά, κατοχή και εισαγωγή ναρκωτικών ουσιών.Ειδικότερα, μετά από αξιοποίηση πληροφοριών, εντοπίστηκε το Ι.Χ. Επιβατηγό αυτοκίνητο, όπου επέβαιναν οι παραπάνω, κατά την είσοδο τους στην ελληνική επικράτεια και σε έλεγχο του οχήματος με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένες και κατασχέθηκαν τρείς συσκευασίες με κοκαΐνη συνολικού μικτού βάρους 2,5 γραμμαρίων.Επιπλέον, κατασχέθηκαν δύο κινητά τηλέφωνα, το χρηματικό ποσό των 160 ευρώ, καθώς και το ανωτέρω όχημα.   
·    Συνελήφθη χθες το πρωί, στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αλεξάνδρειας σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας Ημαθίας, 37χρονος ημεδαπός, καθώς σε έρευνα της οικίας του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, 7 κάλυκες και 1 φυσίγγιο διαφόρων διαμετρημάτων.  
·    Συνελήφθη χθες το πρωί, στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αλεξάνδρειας σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας Ημαθίας, 28χρονος ημεδαπός,  καθώς σε έρευνα της οικίας του και στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και ένας μεταλλικός τρίφτης κάνναβης.  
·    Συνελήφθησαν χθες το βράδυ, στο Κιλκίς, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας Κιλκίς, τρεις ημεδαποί ηλικίας 27, 18 και 32 ετών, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών. Ειδικότερα, σε αστυνομικό έλεγχο του 18χρονου και του 32χρονου, βρέθηκαν στην κατοχή του πρώτου και κατασχέθηκαν 2 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, ενώ  πριν τον αστυνομικό έλεγχο, ο δεύτερος προμηθεύτηκε από τον 18χρονο ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο κάνναβης, το οποίο κατέστρεψε και πέταξε.Μετά από αστυνομικές αναζητήσεις, συνελήφθη ο 27χρονος, καθώς από την έρευνα προέκυψε ότι αυτός διέθεσε τα 2 γραμμάρια κάνναβης στον 18χρονο, με σκοπό ο τελευταίος να τα πουλήσει στον 32χρονο.Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Κιλκίς. ·    
Συνελήφθησαν χθες το μεσημέρι, στη Σκύδρα Πέλλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας, ένας 19χρονος υπήκοος Αλβανίας και δύο ημεδαποί ηλικίας 17 και 16 ετών, για –κατά περίπτωση- κατοχή και χρήση ναρκωτικών ουσιών. Κατασχέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης. 
·    Συνελήφθη σήμερα τα ξημερώματα, στη Χαλκιδική, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας Χαλκιδικής, 46χρονος ημεδαπός, για κατοχή ενός αυτοσχέδιου τσιγάρου κάνναβης. Προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Κασσανδρείας Χαλκιδικής.
Συλλήψεις για  παράνομο εμπόριο    Συνελήφθησαν χθες το πρωί, σε χωριό της Πιερίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας Πιερίας, δύο ημεδαπές για διάθεση προς πώληση διαφόρων προϊόντων, στερούμενες αδείας υπαίθριου εμπορίου από την αρμόδια Αρχή. Προανάκριση ενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Περιφέρειας Κατερίνης.
Σύλληψη για πλαστογραφία πιστοποιητικών καικατοχή και χρήση πλαστού ταξιδιωτικού εγγράφου    Συνελήφθη σήμερα τα ξημερώματα, στον Προμαχώνα Σερρών, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Προμαχώνα, 39χρονος υπήκοος Ρουμανίας, καθώς κατά το διαβατηριακό έλεγχο κατείχε και επέδειξε πλαστό δελτίο ταυτότητας και πλαστή άδεια ικανότητας οδήγησης, φερόμενα ως εκδοθέντα από τις Αρχές της Ρουμανίας. Τα παραπάνω έγγραφα κατασχέθηκαν προκειμένου αποσταλούν για εργαστηριακή εξέταση.
Εξιχνίαση κλοπών    Εξιχνιάστηκαν, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας Ημαθίας, δύο κλοπές σε καταστήματα στη Βέροια.Μετά από αξιοποίηση πληροφοριών, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 35χρονου για κλοπή, καθώς την 3/4.06.2014 και την 06.06.2014 αφαίρεσε από τα καταστήματα (καφετέριες) ενός 58χρονου και ενός 60χρονου ηλεκτρονικές συσκευές, χρήματα και διάφορα άλλα αντικείμενα.
Σχηματισμός δικογραφίας για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος    Σχηματίστηκε δικογραφία από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης σε βάρος 56χρονου ημεδαπού, για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι, εντοπίστηκε στην Κατερίνη ο 56χρονος να οδηγεί ποδήλατο, το οποίο από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι αφαιρέθηκε από 31χρονο το Νοέμβριο του 2013. Το παραπάνω ποδήλατο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στο νόμιμο κάτοχό του.



ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Blogger templates

GreekBloggers.com
Menu :

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ