Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014

Κυριακή 16/11/2014, ώρα 20.00,
Χώρος Τεχνών Δήμου Βέροιας

Με την εκρηκτική ερμηνεία και την αισθαντικότητά της, η ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΑΡΡΑ  δίνει μία μοναδική συναυλία πιάνο-φωνή στον "Χώρο Τεχνών της Βέροιας» την Κυριακή 16 Νοεμβρίου στις 20:00, για τους σκοπούς του «Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Συλλόγου Εργαστηρίων Ειδικής, Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Βέροιας».
 
Η Φωτεινή Δάρρα αποτελεί την επιλογή του μεγάλου έλληνα συνθέτη Μίκη Θεοδωράκη, με τον οποίο συνεργάζεται δισκογραφικά τους τελευταίους μήνες. Είναι η ερμηνεύτρια που έχει συνεργαστεί με τους σπουδαιότερους έλληνες συνθέτες όπως: τον Δημήτρη Παπαδημητρίου, τον Νίκο Μαμαγκάκη, τον Μίμη Πλέσσα κ.α. Έχει δώσει μεγάλες συναυλίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό ερμηνεύοντας κυρίως μελοποιημένη ποίηση. Έχει συνεργαστεί με σπουδαίους έλληνες και ξένους ερμηνευτές.
Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να την απολαύσει σε μία εφ’ όλης της  ύλης κατάθεση ψυχής, η οποία περιλαμβάνει τραγούδια-σταθμούς της πορείας της μέχρι σήμερα, με την υπογραφή των μεγάλων συνθετών που συνεργάστηκε. Τραγούδια από τα πλέον δημοφιλή τηλεοπτικά σήριαλ (Φεύγα, Λένη, Μάγισσες της Σμύρνης, Ιωάννα της καρδιάς),  από τις συνεργασίες της με  σπουδαίους έλληνες συνθέτες, από την έντεχνη και ροκ ελληνική και διεθνή σκηνή, καθώς και διαχρονικά λαϊκά τραγούδια, που ταξιδεύουν μέχρι το σήμερα.
 Επίσης τραγούδια από τον δίσκο "του έρωτα και της αμαρτίας" που έγιναν γνωστά από μεγάλες φωνές του παρελθόντος όπως της Τζένης Βάνου, της Ζωής Κουρούκλη και της Γιοβάννας  που αγαπήθηκε από το κοινό και έκανε ρεκόρ πωλήσεων.
Στο πιάνο ο εξαιρετικός πιανίστας Γιώργος Παπαχριστούδης.

Είσοδος:  10
Προπώληση:
Χώρος Τεχνών Δήμου Βέροιας , Π.Μελά & Μπιζανίου γωνία , τηλ 2331078100 &78120
Βιβλιοπωλείο Επίκαιρο , Βενιζέλου  28 , 2331024612
και από τα μέλη του Δ.Σ του Συλλόγου Φίλων Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Βέροιας,
τηλ . 6978338534 κα Ποτουρίδου Ανθούλα.

Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Βέροιας  Κ.Ε.Π.Α. Δήμου Βέροιας

ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Blogger templates

GreekBloggers.com
Menu :

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ