Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

Ληστεία    Χθες (29.10.2014) το βράδυ στη Βέροια Ημαθίας, δύο άγνωστοι δράστες με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, μετέβησαν σε κατάστημα (Super Market) και ενώ ο ένας περίμενε στην είσοδο, ο έτερος με την απειλή όπλου αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 2.600 ευρώ. Στη συνέχεια, τράπηκαν σε φυγή. Διεξάγονται αστυνομικές αναζητήσεις για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών, ενώ προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Βέροιας.

Σύλληψη για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο     Συνελήφθη χθες (29.10.2014) τα ξημερώματα, στη Χαλκιδική, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νέας Καλλικράτειας, ένας 40χρονος ημεδαπός, για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο ύψους 82.829,95 ευρώ.
Σύλληψη για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο και καταδικαστικές αποφάσεις    Συνελήφθη χθες (29.10.2014) τα ξημερώματα, στη Χαλκιδική, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νέας Καλλικράτειας, ένας 46χρονος ημεδαπός, για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο ύψους 22.749,60 ευρώ. Επιπλέον, σε βάρος του παραπάνω εκκρεμούσαν τρεις καταδικαστικές αποφάσεις για διάφορα αδικήματα.
Συλλήψεις για παραβίαση περιορισμών διαμονής     Συνελήφθησαν χθες (29.10.2014) σε χωριό του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Πολυκάστρου Κιλκίς, για διαφορετικές περιπτώσεις, συνολικά έντεκα άτομα, εκ των οποίων τρεις ημεδαποί και οκτώ αλλοδαποί (υπήκοοι Αφγανιστάν και Συρίας), διότι σε αστυνομικό έλεγχο των Δ.Χ. Επιβατηγών αυτοκινήτων, που οδηγούσαν οι ημεδαποί, κατελήφθησαν να έχουν επιβιβάσει σε αυτά τους παραπάνω αλλοδαπούς και να τους μεταφέρουν στο Κιλκίς, ενώ οι τελευταίοι παραβίαζαν τους όρους διαμονής τους στη χώρα.
Σύλληψη για πλαστογραφία πιστοποιητικών    Συνελήφθη χθες (29.10.2014) το βράδυ, στους Ευζώνους Κιλκίς, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ευζώνων, ένας 25χρονος υπήκοος Συρίας, διότι επιχείρησε να εξέλθει από τη χώρα, επιδεικνύοντας κατά τον διαβατηριακό έλεγχο ελληνικό δελτίο ταυτότητας, με επικολλημένη τη φωτογραφία του. Το προαναφερόμενο έγγραφο κατασχέθηκε.
Σύλληψη για κατοχή ναρκωτικών ουσιών    Συνελήφθη χθες (29.10.2014) το πρωί, σε χωριό της Πιερίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Κατερίνης, ένας 45χρονος ημεδαπός, διότι στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα μικρόδεμα ηρωίνης.
Σύλληψη για παράβαση του Κ.Ο.Κ.    Συνελήφθη σήμερα (30.10.2014) τα ξημερώματα, στη Χαλκιδική, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Μουδανιών, 43χρονος υπήκοος Βουλγαρίας, για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (μέθη).
Συλλήψεις για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών κατά το προηγούμενο 24ωρο    Από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Κιλκίς και Πέλλας, συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί, οι οποίοι στερούταν νόμιμων ταξιδιωτικών εγγράφων για την παραμονή τους στην ελληνική επικράτεια, ενώ σε βάρος τους θα κινηθεί η διαδικασία επαναπροώθησης στη χώρα καταγωγής τους.

ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Blogger templates

GreekBloggers.com
Menu :

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ