Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

Για όσους αγαπάνε να ενημερώνονται στο διαδίκτυο, ο συνδυασμός “Δράση με Γνώση” έχει αναρτήσει στην ιστοσελίδα του και το έντυπο πρόγραμμά του. Εύκολο στη χρήση του, παρότι 24σέλιδο, το Προγραμματικό Σχέδιο 2014-2019 πατά γερά πάνω σε οκτώ πυλώνες, με τους οποίους ο υποψήφιος Δήμαρχος Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης ορθώνει μέτωπο στην κρίση για να ωθήσει τον Δήμο Βέροιας στην ανάπτυξη.

Αξιοποιώντας τις δυνατότητες άμεσης επικοινωνίας και τις έξυπνες εφαρμογές που προσφέρει το διαδίκτυο, η ιστοσελίδα φέρνει κοντά σας και όλους του υποψήφιους του συνδυασμού, παρουσιάζοντας τα βιογραφικά τους και ότι θεωρούν προτεραιότητα για τον Δήμο Βέροιας.


Τους υποψήφιους των Δημοτικών Ενοτήτων, ειδικότερα, μπορείτε να τους δείτε με μια γρήγορη ματιά και σε βίντεο, στην σελίδα fb του συνδυασμού.

Το βίντεο θα αναρτηθεί άμεσα και στην ιστοσελίδα, έχει δημιουργηθεί για ενημέρωση των δημοτών Βέροιας, επειδή ψηφίζουν σύμβουλους σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες και, γι αυτόν τον λόγο, θα προβάλλεται επίσης, σε οθόνη, στα γραφεία του συνδυασμού (Ελιάς 9).

Με στόχο τον ζωντανό διάλογο, ο συνδυασμός “Δράση με Γνώση” τόλμησε να αξιοποιήσει επίσης το κατεξοχήν χαρακτηριστικό του κυβερνοχώρου: το ότι είναι, δηλαδή, ένα ανοιχτό πεδίο ελεύθερης έκφρασης, προσιτό σε όλους.

 Για το λόγο αυτό, η ιστοσελίδα www.drasi-gnosi.gr όχι μόνο καλεί τους συμπολίτες μας να καταθέσουν απόψεις και προτάσεις, αλλά επιπλέον ο επισκέπτης έχει τη δυνατότητα να σχολιάζει οτιδήποτε αναρτάται σε αυτήν, στο πλαίσιο που εικονίζεται κάτω από κάθε δημοσίευμα.

ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Blogger templates

GreekBloggers.com
Menu :

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ