Τρίτη 20 Μαΐου 2014

Προφανώς το εκλογικό αποτέλεσμα και η μεγάλη διαφορά των ψήφων προκάλεσαν πανικό και χάσιμο της ψυχραιμίας στον κ. Βοργιαζίδη και στον υποβολέα του ο οποίος σε μια ύστατη προσπάθεια να αλλάξει το βαρύ κλίμα για αυτόν,  προσπαθεί με φραστικές επιθέσεις εναντίον μου,  με «συμβουλές» και «προτροπές» οι οποίες θυμίζουν παλαιοκομματικό πολιτευτή της δεκαετίας του  ’60,  να εμφανισθεί ως ο αυτόκλητος υπερασπιστής και «προστάτης των αδυνάτων».

Μία ημέρα μετά το αποτέλεσμα της 18η Μαΐου ο κ. Βοργιαζίδης και ο υποβολέας του ανακάλυψαν ξαφνικά το «σκληρό κράτος».
Γιατί μέχρι τώρα ο χαμηλών τόνων  επικεφαλής της δράσης δεν έλεγε τίποτα απ΄αυτά και θυμήθηκε σήμερα ξαφνικά τα τόσα κακά που έκανε στον τόπο ο Καραπαναγιωτίδης;
Αν έχει οποιοδήποτε στοιχείο τον καλώ να το δημοσιοποιήσει ώστε να αναλάβει τις ευθύνες κάθε μορφής των λεγομένων του.
Αν πάλι δεν το κάνει θα φανεί το μέγεθος της συκοφαντίας και της λάσπης που εκτοξεύει. 
Από έναν νέο άνθρωπο θα περίμεναν οι συμπολίτες μας να πολιτεύεται με άλλο ήθος, άλλη γλώσσα, άλλη συμπεριφορά. Φαίνεται ότι επιβεβαιώνεται για μια ακόμη φορά η λαϊκή ρύση «με όποιον δάσκαλο καθίσεις τέτοια γράμματα θα μάθεις».
Οι ύβρεις, οι αναλήθειες και η λάσπη που εκτοξεύει ο κ. Βοργιαζίδης και οι υποβολείς του, προσβάλλουν τους χιλιάδες συμπολίτες μας που μας τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους.
Στον κατήφορο που πήρε δεν πρόκειται να τον ακολουθήσουμε.
Η «ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ» συνεχίζει μπροστά με δυναμισμό και όραμα, έχοντας την εμπιστοσύνη του κόσμου  για την αλλαγή σελίδας και την ανάπτυξη στο Δήμο της Βέροιας με ένα σύνθημα:
Φως, διαφάνεια, νοικοκύρεμα παντού !

Κώστας Καραπαναγιωτίδης
Υποψήφιος Δήμαρχος Βέροιας

ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Blogger templates

GreekBloggers.com
Menu :

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ