Τρίτη 6 Μαΐου 2014

Δημόσιο διάλογο με τους κατοίκους της Πατρίδας και του Αγίου Γεωργίου πραγματοποίησε την Δευτέρα ο υποψήφιος δήμαρχος Βέροιας Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης. 
Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Δράση με Γνώση» τόνισε στην Πατρίδα ότι ολοκληρώνεται το έργο της αποχέτευσης και ότι η σημερινή διοίκηση προχώρησε το δίκτυο ύδρευσης έως την περιοχή «Φυτειώτικα». «Θα πρέπει να ξέρετε ότι τα έργα δεν τα κάνει ούτε ο Καγκελίδης, ούτε ο Βοργιαζίδης. Τα κάνει ο δήμος Βέροιας» σημείωσε ο υποψήφιος δήμαρχος.

Στον κ. Βοργιαζίδη τέθηκαν θέματα καθημερινότητας, κατασκευής πεζοδρομίων εντός του οικισμού και κατασκευής γέφυρας στον Άγιο Νικόλαο.
Στον Άγιο Γεώργιο ο υποψήφιος δήμαρχος Βέροιας υπογράμμισε ότι είναι έτοιμη για χρηματοδότηση η μελέτη αποχέτευσης και όταν ανοίξει μέτρο στο νέο ΕΣΠΑ (ΣΕΣ) θα ενταχθεί και θα ξεκινήσει το έργο. Επίσης, ο κ. Βοργιαζίδης επεσήμανε ότι προχωρά η υλοποίηση του τηλεελέγχου στο σύστημα ύδρευσης, είναι έτοιμη η μελέτη για κατασκευή κερκίδων στο γήπεδο ποδοσφαίρου και ότι χαλικοστρώθηκε το μεγαλύτερο τμήμα της αγροτικής οδοποιίας.
Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Δράση με Γνώση» τόνισε ιδιαίτερα ότι αν εκλεγεί δήμαρχος θα σταθεί δίπλα στον αγρότη και τον κτηνοτρόφο, θα δημιουργήσει Αντιδημαρχία Αγροτικής Ανάπτυξης και θα προσλάβει ειδικό συνεργάτη γεωπόνο. «Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε ευνοϊκές συνθήκες δουλειάς για τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους μας για να πάει μπροστά ο πρωτογενής τομέας» υποστήριξε ο κ. Βοργιαζίδης.
Από την πλευρά τους οι κάτοικοι του Αγίου Γεωργίου ζήτησαν από τον κ. Βοργιαζίδη να συμβάλει πιέζοντας την Περιφέρεια ώστε να σταματήσει η μόλυνση της Τάφρου 66. Επίσης του έθεσαν το πρόβλημα που υπάρχει με το δημοτικό σχολείο υποστηρίζοντας ότι είναι ακατάλληλο. «Μας είχε υποσχεθεί σε ένα πανηγύρι ο κ. Καραπαναγιωτίδης, ως νομάρχης τότε, ότι θα μας κάνει καινούργιο σχολείο αλλά δεν έκανε τίποτα» τόνισαν οι κάτοικοι του χωριού. «Τότε τα σχολεία ήταν στη Νομαρχία, τώρα έχουν περάσει στους δήμους. Έχοντας η τεχνική μας υπηρεσία την εμπειρία από την κατασκευή του γυμνασίου στα Γιοτζαλίκια, θα συντάξει μελέτη και όταν ανοίξει μέτρο στο νέο ΕΣΠΑ θα την καταθέσουμε για χρηματοδότηση» απάντησε ο κ. Βοργιαζίδη

ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Blogger templates

GreekBloggers.com
Menu :

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ