Παρασκευή 9 Μαΐου 2014


Τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Μέσης και την επιχείρηση προϊόντων κρέατος «Μπίκας» επισκέφθηκαν την Παρασκευή το πρωί ο υποψήφιος δήμαρχος Βέροιας Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης και οι υποψήφιοι δημοτικοί και τοπικοί του σύμβουλοι.

Στον συνεταιρισμό της Μέσης, ο επικεφαλής του συνδυασμού «Δράση με Γνώση» ενημέρωσε τα μέλη της διοίκησης για την πρόθεσή του να στηρίξει ως δήμαρχος τον πρωτογενή τομέα και πρόσθεσε θα ορίσει αντιδημαρχία αγροτικής ανάπτυξης
και θα πραγματοποιεί συχνές συναντήσεις με τους φορείς των παραγωγών.
 
Επίσης ο κ. Βοργιαζίδης ανέφερε ότι είναι έτοιμη η μελέτη για την άρδευση τμήματος της περιοχής και όταν ανοίξει χρηματοδοτικό πρόγραμμα θα κατατεθεί.

Από την πλευρά της διοίκησης του συνεταιρισμού τονίστηκαν τα προβλήματα που υπάρχουν με τις μετακλήσεις των αλλοδαπών εργατών, εκφράστηκε η ανησυχία για τις φετινές εξαγωγές στην Ρωσία αλλά και για την λειτουργία του τελωνείου και τέλος ζητήθηκαν παρεμβάσεις στην αγροτική οδοποιία.

Αμέσως μετά ο κ. Βοργιαζίδης επισκέφθηκε την επιχείρηση προϊόντων κρέατος «Μπίκας» και ενημερώθηκε για την πορεία της παραγωγής.

ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Blogger templates

GreekBloggers.com
Menu :

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ