Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

Η αρχή έγινε. Η επικεφαλής του συνδυασμού «Πολίτες Μπροστά» Νιόβη Παυλίδου κατέθεσε, χθες το απόγευμα, στο πρωτοδικείο το ψηφοδέλτιο της παράταξης. Οι ΠΟΛΙΤΕΣ της Κεντρικής Μακεδονίας μπήκαν επιτέλους ΜΠΡΟΣΤΑ. Άνθρωποι με όνειρα και κέφι για δουλειά. Άνθρωποι νέοι, δημιουργικοί που δεν περιορίζονται στη στείρα κριτική αλλά έχουν αποφασίσει ότι μόνο αν πάρουν τη ζωή στα χέρια τους θα καταφέρουν να αλλάξουν την κοινωνία. Άνθρωποι που βρίσκονται μακριά από την κεντρική πολιτική σκηνή γιατί αυτό που τους ενδιαφέρει δεν είναι μία καριέρα πολιτικού αλλά η προσφορά στα κοινά, η βελτίωση της καθημερινότητάς τους, η αλλαγή της παλαιοκομματικής νοοτροπίας που μας κράτησε δέσμιους ως κοινωνία.
«Ο στόχος, που θέσαμε από την αρχή να δημιουργήσουμε ένα καθαρά αυτοδιοικητικό σχήμα δεν ήταν εύκολος. Ωστόσο οι «Πολίτες Μπροστά» κατάφεραν να κάνουν πράξη όλα όσα διακήρυτταν και αυτό αντικατοπτρίζεται στο ψηφοδέλτιο που έχουμε καταρτίσει» υπογράμμισε η επικεφαλής του συνδυασμού Νιόβη Παυλίδου.
«Είναι ένα ψηφοδέλτιο που στελεχώνεται από ικανούς και δημιουργικούς ανθρώπους στο οποίο μάλιστα οι γυναίκες δεν αποτελούν μία αναγκαία ποσόστωση αλλά επιλογή αφού σε σύνολο 83 υποψηφίων συμβούλων, οι 30 είναι γυναίκες. Δεν είναι τυχαίο επίσης ότι οι «Πολίτες Μπροστά» είναι ο μοναδικός συνδυασμός που έχει επιλέξει να θέσει στο «τιμόνι» του, εκτός από γυναίκα υποψήφια περιφερειάρχι και τρεις γυναίκες ως υποψήφιες αντιπεριφερειάρχες, αποδεικνύοντας την πίστη μας στην ισότιμη συμμετοχή των γυναικών στη διεκδίκηση της διακυβέρνησης της περιφέρειας».
Οι «Πολίτες Μπροστά» είναι ένα ψηφοδέλτιο νεανικό, με υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης αφού σχεδόν το σύνολο των υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων διαθέτει πανεπιστημιακή μόρφωση και έχει αναπτύξει επαγγελματική δραστηριότητα.
Το πιο σημαντικό, όμως, χαρακτηριστικό του συνδυασμού είναι ότι όλοι οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι είναι άνθρωποι αυτόφωτοι, δεν προέρχονται από κανένα πολιτικό «τζάκι» και δεν έχουν κομματικές εξαρτήσεις. Είναι άτομα με πολιτική τοποθέτηση, με απόψεις και με τεκμηριωμένες προτάσεις.
Οι «Πολίτες Μπροστά» είναι αποφασισμένοι να δώσουν τη μάχη με θέσεις και όχι με επικοινωνιακές «κορώνες». Γιατί είναι καιρός να ασχοληθούμε με την ουσία. Η εποχή είναι πολύ δύσκολη και για το λόγο αυτό οφείλουμε να εμπιστευτούμε τη ζωή μας μόνο σε ανθρώπους με γνώσεις, φρέσκες ιδέες και εμπειρία. Σε ανθρώπους ικανούς όπως είναι οι ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ.ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Blogger templates

GreekBloggers.com
Menu :

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ