Τρίτη 29 Απριλίου 2014


Συγκέντρωση γυναικών πραγματοποίησε την Δευτέρα η υποψήφια δημοτική σύμβουλος Βέροιας, με το ψηφοδέλτιο Βοργιαζίδη, Χριστίνα Γαϊτάνου. 
Στην συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στην κεντρική αίθουσα της “Ελιάς” παραβρέθηκε και ο υποψήφιος δήμαρχος Βέροιας Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Βέροιας παρουσίασε εν συντομία πυλώνες του προγράμματός του και δέχθηκε και ερωτήσεις που αφορούσαν την πολιτιστική δραστηριότητα του δήμου, ζητήματα καθημερινότητας (πχ καθαριότητα, στάθμευση, ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων, αδέσποτα κ.α) 
αλλά και θέματα που αφορούσαν μελλοντικές παρεμβάσεις του δήμου που θα δώσουν αναπτυξιακό αέρα στον τόπο μας.
Στις απαντήσεις του τόνισε ότι ζητήματα όπως η καθαριότητα, τα αδέσποτα και η ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων θα λυθούν μόνο αν υπάρξει συνεργασία με τους πολίτες. 
“Αν οι πολίτες συνεχίσουν να εγκαταλείπουν σκύλους στην πόλη, το πρόβλημα δεν θα λυθεί ποτέ” είπε χαρακτηριστικά για το ζήτημα των αδέσποτων ενώ για το πρόβλημα που δημιουργεί στην διέλευση των πεζών και στην λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων η ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων από τις καφετέριες, έκανε γνωστό ότι ο δήμος επεξεργάστηκε έναν νέο κανονισμό λειτουργίας και πρόσθεσε ότι υπεύθυνη για τον έλεγχο της νομιμότητας είναι η αστυνομία.

Για το θέμα της στάθμευσης υπογράμμισε ότι η Βέροια χρειάζεται ανοικτούς και δωρεάν χώρους πάρκινγκ. Υποψήφιοι δήμαρχοι προτείνουν κλειστούς υπόγειους χώρους στάθμευσης.
Αν υποθέσουμε ότι ξεπερνιούνται τα προβλήματα κατασκευής τους, για να σταθμεύσει κανείς εκεί θα πρέπει να πληρώσει ένα πανάκριβο εισιτήριο. 
Η Βέροια έχει κλειστούς χώρους στάθμευσης στο κέντρο που υπερκαλύπτουν τις ανάγκες αυτών που έχουν να πληρώσουν το εισιτήριο χρήσης τους. Αυτό που λείπει από την πόλη είναι οι ανοιχτοί δωρεάν χώροι στάθμευσης για να παρκάρουν όσοι δεν έχουν την άνεση να πληρώσουν. Έναν τέτοιο χώρο θα παραδώσουμε σύντομα στους Βεροιώτες. Είναι ο χώρος κάτω από την Λεωφόρο Στρατού. 
Εκεί ο Βεροιώτης ή ο επισκέπτης της πόλης θα έχει την ευκαιρία να αφήσει το αυτοκίνητό του και με ένα ειδικό ασανσέρ να ανεβαίνει στην πλατεία της Ελιάς”.

ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Blogger templates

GreekBloggers.com
Menu :

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ