Σάββατο 26 Απριλίου 2014

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Βέροια.
Κατάγεται από τη Βλάστη Κοζάνης. Γονείς της είναι ο Χαράλαμπος Γκόγκας και η Καλλιόπη Γιαννιού, συνταξιούχοι δάσκαλοι.

Είναι πτυχιούχος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού και έχει Μεταπτυχιακό Δίπλωμα στην «Προσαρμοσμένη Φυσική Δραστηριότητα για άτομα με Ειδικές Δεξιότητες». 

Είναι επίσης κάτοχος Διπλώματος «Κριτών Χρονομετρών Κολύμβησης» της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος. http://www.drasi-gnosi.gr/goga
 
Μιλά άριστα την αγγλική και τη βουλγαρική γλώσσα, ενώ γνωρίζει επίσης ιταλικά, γερμανικά και ρώσικα. Από το 2001, εργάζεται ως εκπαιδευτικός Φυσικής Αγωγής στην Α΄/θμια  Εκπαίδευση.

Συμμετείχε σε πολλά συνέδρια, σεμινάρια και ημερίδες για την εκπαίδευση, την ειδική αγωγή  και την φυσική αγωγή. Ανάμεσά τους ήταν τα συνέδρια «Οργάνωση και Διοίκηση της Εκπαίδευσης» και «Επιστήμες της Εκπαίδευσης», όπου συμμετείχε ως εισηγήτρια, ενώ έλαβε μέρος και στο Διακρατικό Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα «Νέες Τεχνολογίες στην Εκπαίδευση», που πραγματοποιήθηκε στη Σουηδία.

Τα έτη 2011 και 2013 εκλέχτηκε στο Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Α΄/θμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας. Είναι ενεργός πολίτης με πλούσια εθελοντική προσφορά και κοινωνική δράση σε σωματεία και φορείς της πόλης της.

Δεσμεύεται ότι θα επιστρατεύσει όλες τις δυνάμεις της για να συμβάλει στην οικονομική, την κοινωνική και την πολιτισμική εξέλιξη της Βέροιας.

Πιστεύει ότι πρέπει να δημιουργηθούν σύγχρονες δομές και διαδικασίες για να εξασφαλιστεί η βιωσιμότητα και η ευημερία του τόπου.

Επιθυμεί να ασχοληθεί με τα θέματα που αφορούν τη νεολαία, την εκπαίδευση, τον αθλητισμό, τον πολιτισμό, την κοινωνική προσφορά και την αλληλεγγύη.

Επικοινωνία
Τηλ.: 6973283850

ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Blogger templates

GreekBloggers.com
Menu :

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ