Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

  • 7:22 μ.μ.
  • Unknown
Η σχετική ανακοίνωση όπως προβάλλεται από την ομάδα : »Όπως έχει προκύψει, η Φωτογραφική Ομάδα Βέροιας έχει μείνει άστεγη. Η Στέγη γραμμάτων και τεχνών που μας φιλοξενούσε/ανεχόταν έχει κλείσει για την θερινή περίοδο και το πεδίο είναι ακόμη θολό για το αν θα λειτουργήσει από τον Σεπτέμβριο και μετά και αν θα μπορέσει να μας φιλοξενήσει. Έχει δημιουργηθεί, έτσι η ανάγκη να βρούμε τη δική μας στέγη όπου εκεί θα μπορέσουμε εκτός από τις εβδομαδιαίες συναντήσεις μας να στήσουμε σκοτεινό θάλαμο για τις εκτυπώσεις μας καθώς και να αποθηκεύσουμε όλα τα υλικά μας που αυτή τη στιγμή αποθηκεύονται στα σπίτια των μελών και επίσης να ξεκινήσουμε νέο κύκλο μαθημάτων για όλο τον κόσμο. Για αυτό χρειαζόμαστε υπογραφές τόσο των μελών, όσο και των φίλων της ομάδας για να τις καταθέσουμε στη Δημαρχεία μαζί με την αίτηση μας για χορήγηση χώρου. Σας παρακαλούμε πάρα πολύ να μας βοηθήσετε υπογράφοντας στην λίστα μελών και φίλων της ομάδας. Η λίστα θα φιλοξενείται στο cafe βάτραχος στην Μ. Καρακωστή 13 στη Βέροια.                                                                                                         Ευχαριστούμε πολύ.»   
Φωτογραφική ομάδα Βέροιας - ΑΝΤΙΘΕΣΙΣ

Η φωτογραφική ομάδα “Αντίθεσις” ιδρύθηκε την άνοιξη του 2009 στη Βέροια, από μία μικρή ομάδα ανθρώπων που μαζεύτηκαν για να μοιραστούν την αγάπη τους στην τέχνη της φωτογραφίας.

Οι συναντήσεις της ομάδας προς το παρόν γίνονται στο φουαγιέ της Στέγης γραμμάτων και Τεχνών της Βέροιας, μιας και από τον προηγούμενο χώρο, την βιβλιοθήκη "Θεανώ Ζωγιοπούλου" η βιβλιοθηκάριος προφασιζόμενη ανυπόστατες και παιδαριώδεις κατηγορίες, κατάφερε να απαγορεύσει τις συναντήσεις εκεί. Στην χώρα του τίποτε, το κάτι ενοχλεί.




ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Blogger templates

GreekBloggers.com
Menu :

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ