Τρίτη 19 Ιουνίου 2012


ΤΜΗΜΑ ΘΕΑΤΡΙΚΗΣ ΥΠΟΔΟΜΗΣ - Θεατρική Σκηνή «ΑΝΤΙδρασις»
 Η Θεατρική Σκηνή «ΑΝΤΙδρασις» του  Τμήματος  Θεατρικής   Υποδομής  της Κ.Ε ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Βέροιας παρουσιάζει την παράσταση «Η αλφαβήτα της εφηβείας» της Μάγιας Δεληβοριά τη Δευτέρα  25 Ιουνίου 2012, ώρα 9.00μ.μ. στην Αντωνιάδειο Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών.
Από τους εφήβους του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ ετοιμάστηκε μια παράσταση, που σηκώνει τη σημαία της ανακωχής ανάμεσα στα παιδιά και στους γονείς τους. Έστω για λίγο. 
Όσο κρατάει μια παράσταση. Άγχος, Βαρεμάρα, Γονείς, Δίαιτα, Έρωτας, Ζήλια, Ήρωας, Θάνατος, Ίντερνετ, Καθηγητές, Λύπη, Μοναξιά, Ναρκωτικά, Ξύρισμα, Όνειρα, Πενθήμερη, Ρούχα και Ρατσισμός, Σεξ, Τηλέφωνο, Ύψος, Φιλία, Χορός, Ψέματα, Ωριμότητα. 
Αφορμή για να βάλουν σε μια τάξη την ψυχή τους οι νέοι και να θυμηθούν το ξεχασμένο τραγούδι της δικής τους εφηβείας οι μεγαλύτεροι. 


Η παράσταση είναι αφιερωμένη στη συμμαθήτρια των παιδιών Βάσω Κεχάογλου.

Είναι ιδιαίτερα όμορφο και συγχρόνως σημαντικό στη σύγχρονη εποχή της κρίσης των πάντων, παιδιά να  έχουν τη δυνατότητα να ασχολούνται με την καλαισθησία. Γιατί το θέατρο είναι τέχνη, είναι ομορφιά και το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ δίνει τη δυνατότητα μέσω των τεσσάρων σκηνών του Τμήματος Θεατρικής Υποδομής να παρέχει δωρεάν μαθήματα και να φέρνει τα παιδιά κοντά στο θέατρο. Κοντά στην τέχνη, μακριά από το γκρίζο της εποχής!


Οι συντελεστές της παράστασης

Σκηνοθεσία: Kωνσταντίνος Γιωτόπουλος
Σκηνικά: Θανάσης Σαμούκας
Φωτισμοί: Αλέξανδρος Καροτσέρης
Mουσική επιμέλεια: ομάδα «ΑΝΤΙδρασις»
Χορογραφίες: Ευγενία Κοτανίδου - Κοτανίδου
Video – φωτογραφία: Kωνσταντίνος Γιωτόπουλος
Drums: Kωνσταντίνος Ρίστας
Graffiti: Παντελής Ανανιάδης
Οργάνωση παραγωγής – προβολή: Κατερίνα Γρηγοριάδου

Διανομή (με αλφαβητική σειρά):
Αργυρίου Θωμαή, Διάκου Μαρία, Ζερβού  Νίκη, Ζησιόπουλος Νέστορας,
Καράμπαλης, Στέφανος, Κόγιας Γιάννης, Κωτούλη Μαρία, Τσούπα Μαρία.


ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Blogger templates

GreekBloggers.com
Menu :

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ