Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012


Σήμερα Παρασκευή 16 Μαρτίου στη Στέγη στη Βέροια, στο χώρο της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών, θα πραγματοποιηθεί ημερίδα με θέμα: «Κοινή Αγροτική Πολιτική 2014-2020», εν όψει των νομοθετικών πρωτοβουλιών και προτάσεων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και του Ευρωκοινοβουλίου για την επόμενη προγραμματική περίοδο.

Την Ημερίδα για την ενημέρωση των εμπλεκομένων φορέων και των αγροτών συνδιοργανώνουν ο Δήμος Βεροίας, το Τμήμα Μηχανικών Χωροταξίας και Ανάπτυξης του ΑΠΘ, ο Σύλλογος Γεωπόνων Νομού Ημαθίας και η Ένωση Νέων Αγροτών Νομού Ημαθίας.  

 


Ομιλητές θα είναι: ο Αντιπρόεδρος τους Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και Ευρωβουλευτής της Ν.Δ. κ. Γιώργος Παπαστάμκος, οι Ευρωβουλευτές κ. Σπύρος Δανέλλης (ΠΑΣΟΚ), κ. Γιώργος Τούσας (ΚΚΕ), κ. Νίκος Χουντής (ΣΥΡΙΖΑ), κ. Νίκος Σαλαβράκος (ΛΑΟΣ), κ. Μιχάλης Τρεμόπουλος (Οικολόγοι Πράσινοι) και ο Ειδικός Γραμματέας του ΥΠΑΑΤ κ. Βαγγέλης  Διβάρης.

Την εκδήλωση συντονίζει η Επίκουρη Καθηγήτρια του ΑΠΘ κα Ελένη Παπαδοπούλου. Μετά τις ομιλίες θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό. 

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για όλους τους ενδιαφερόμενους πολίτες.

ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Blogger templates

GreekBloggers.com
Menu :

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ