Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

Η γκαλερί ΠΑΠΑΤΖΙΚΟΥ (Αγ. Αντωνίου 26), εγκαινίασε την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012, την ατομική έκθεση της Αλεξάνδρας Μαράτη.
Η Αλεξάνδρα Μαράτη συμπεριλαμβάνει στην ενότητα PNOES, γλυπτά, ζωγραφική και prints εμπνευσμένα από το προσωπικό ιδιόλεκτο ενός ενορατικού channeling στην αόρατη διάσταση, αναφερόμενο στη φυσική διαδικασία της χαλάρωσης και της εναρμόνισης των εσωτερικών αντίρροπων δυνάμεων.
Μέσα από την αρχέγονη τέχνη του Διαλογισμού με πνευστές ενεργειακές σπείρες που αναπαράγουν σε χρωματικές διαβαθμίσεις της αύρας, την ανάσα και την έγγραφη κατάθεση της στιγμιαίας επιθυμίας στο ακασικό αρχείο του σύμπαντος, ενεργοποιούνται θεραπευτικές δονήσεις και ευχές …
AKASHA (πνοή  ASH     S άπειρο).


Τα σπειροειδή γλυπτά Δέντρα της Ζωής διαπερνά η ζωτική ενέργεια, Ανάσα,  μετατρέποντας  τα σε σύμβολα του axis mundi και πηγές κοσμογονίας, ενώ υπερβαίνει τα επίπεδα της πραγματικότητας και δημιουργεί δυνατότητα πρόσβασης σε άλλη μορφή συνείδησης.
.
Εγχειρίδια της Πνοής αποτελούν οι πυραμίδες κρυπτικά βιβλία από μαγνητικό ανοξείδωτο, που υψώνονται σε  αναβαθμούς, δημιουργώντας στο εσωτερικό παράλληλα εναέρια κάτοπτρα (παράλληλα σύμπαντα) και μαγνητικά πεδία αιώρησης μιας Κοσμικής σφαίρας ανώτερης σύνδεσης. Σε έντονα φασματική υπόσταση εναλλάσσονται και οι εγκιβωτισμένες μυστικές  εικόνες  σπρέι-κάρβουνου που ανασύρουν μνήμες  γαλαξιακών και ατομικών συγκρούσεων ανάμεσα στο Φως και το Σκοτάδι, της γήινης αναβάθμισης στην εξελικτική πορεία της φύσης …

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΚΘΕΣΗΣ  11/01/2012 – 31/01/2012

Γκαλερί ΠΑΠΑΤΖΙΚΟΥ
Αγ.Αντωνίου 26, Βέροια - 59100
τηλ. 23310.70325   
vikypap@otenet.gr

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
Τρίτη, Πέμπτη 17:00-21:00
Τετάρτη, Σάββατο 10:00-14:00


ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Blogger templates

GreekBloggers.com
Menu :

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ