Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

ΑΙΘ 1:  ΓΑΤΟΣ ΣΠΙΡΟΥΝΑΤΟΣ (ΜΕΤΑΓΛ) σε 3D. Ώρες προβολών: 18.00
 

ΑΙΘ 1: Η ΠΙΟ ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΩΡΑ 3D   . Ώρες προβολών: 19.45 και 22.00

Σκηνοθεσία: Κρις Γκόρακ, Πρωταγωνιστούν: Έμιλ Χιρς, Μαξ Μινγκέλα, Ρέιτσελ Τέιλορ, Ολίβια Θίρλμπι.
Κατηγορία: Επιστημονικής Φαντασίας. Περίληψη: Μετά από μια ανεξήγητη παγκόσμια καταστροφή, οι ηλεκτρονικές συσκευές σταματούν να λειτουργούν σε όλα τα μέρη του κόσμου. Μια ομάδα Αμερικανών και Βρετανών, που έχουν επισκεφθεί τη Μόσχα, βρίσκονται παγιδευμένοι στην πόλη. Το πραγματικό χάος ξεκινά, όταν μια άγνωστη δύναμη αρχίζει να καταδιώκει τον ανθρώπινο πληθυσμό. Τα μέλη της ομάδας βρίσκουν καταφύγιο κάτω από τη γη και προσπαθούν να επιβιώσουν με κάθε τρόπο. Πέντε μέρες αργότερα φτάνουν σε μια στοιχειωμένη πόλη, που κάποτε έσφυζε από ζωή, όσο όμως ψάχνουν για άλλους επιζήσαντες, γίνεται ξεκάθαρο ότι η απειλή είναι ακόμη ορατή. Τώρα, για να καταφέρουν να σωθούν, θα πρέπει να προσαρμοστούν και να λειτουργήσουν σαν ομάδα.


ΑΙΘ 2: Το Παιδί Με Το Ποδήλατο. (Le Gamin Au Velo) - 2011. Ώρες προβολών: 18.00, 20.00 και 22.00


♦♦♦ ΜΕΓΑ ΒΡΑΒΕΙΟ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΑΝΝΩΝ 2011♦♦♦


ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ: Jean-Pierre Dardenne, Luc Dardenne. ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ: Thomas Doret, Cecile De France, Jeremie Renier, Fabrizio Rongione. Περίληψη: Ο δωδεκάχρονος Cyril έχει ένα και μοναδικό σχέδιο: να ξαναβρεί τον πατέρα του, ο οποίος τον άφησε προσωρινά (;) σε ένα ίδρυμα. Τα σημάδια δείχνουν ότι ο πατέρας του τον εγκατέλειψε σε αναζήτηση μιας νέας ζωής. Δεν απαντά στα τηλεφωνήματα, άδειασε το διαμέρισμά του, πούλησε το ποδήλατο του πιτσιρικά. Τυχαία, ο Cyril θα συναντήσει την Samantha (Cecile De France) μια ιδιοκτήτρια κομμωτηρίου, η οποία θα τον συμπαθήσει και θα αρχίσει να τον φιλοξενεί στο σπίτι της τα Σαββατοκύριακα. Όμως ο Cyril παρά την αγάπη που νοιώθει γι' αυτόν η Samantha θα συνεχίσει να αναζητά τον πατέρα του με κάθε τρόπο φτάνοντας σε βίαια και οργισμένα ξεσπάσματα...

Οι Βέλγοι αδελφοί Jean-Pierre Dardenne και Luc Dardenne επιστρέφουν (έχοντας ήδη δύο Χρυσούς Φοίνικες στο ενεργητικό τους για τα φιλμ «Rosetta» και «L' Enfant») με το «Le Gamin Au Velo» το Παιδί με το Ποδήλατο, την ταινία που απέσπασε το Μεγάλο Βραβείο της κριτικής επιτροπής του Φεστιβάλ των Καννών το 2011 (εξ' ημισείας με το «Once Upon A Time In Anatolia»).

(ΣΑΒΒΑΤΟ 21 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2012, Η METROPOLITAN OPERA (ΤΟ ΜΑΓΕΜΕΝΟ ΝΗΣΙ) ΣΤΟ ΣΙΝΕΜΑ ΣΤΑΡ ΣΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ.)         

     

 

ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Blogger templates

GreekBloggers.com
Menu :

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ