Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011


Για τη φετινή χειμερινή περίοδο η Κ.Ε ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Βέροιας ετοίμασε για την Μαθητική - Παιδική Σκηνή την παράσταση «Ο ΙΠΠΟΤΗΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ» της  Μάγιας Δεληβοριά, έργο  το οποίο έχει διακριθεί με το Α’ βραβείο θεατρικού έργου του ΥΠΠΟ για παιδιά το 2002. Το έργο, που ανεβαίνει για πρώτη φορά σε θεατρική σκηνή, είναι  σε σκηνοθεσία Οδυσσέα Γ. Γωνιάδη, σκηνογραφία-ενδυματολόγία Ιωάννας Στεφανοπούλου, μουσική Παγκράτη & Γιώργου Παυλίδη, χορογραφία Μελίνας Παπαδοπούλου, φωτισμούς Γιώργου Βέγγου και βοηθό σκηνοθέτη τον Κωνσταντίνο Γιωτόπουλο.

 
Τους ρόλους ερμηνεύουν οι ηθοποιοί: Βασιλική Τζάμου, Αγγελική Χατζή, Κωνσταντίνος Γιωτόπουλος, Ιάκωβος Μπαρλαγιάννης, Βασίλης Ισσόπουλος, Νάντια Δαλκυριάδου και Λίλη Τέγου.
Η επίσημη πρεμιέρα της παράστασης πραγματοποιείται το Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011, ώρα 7.30μ.μ στο Χώρο Τεχνών στη Βέροια και η τιμή του εισιτηρίου είναι  10€ και το μαθητικό, φοιτητικό εισιτήριο 5€.
Πληροφορίες στα 2331078140 & 2331078142 και στην ηλεκτρονική διεύθυνση dipethever@yahoo.gr

Λίγα λόγια για την παράσταση
Αν κοιτάξεις καμιά φορά προσεκτικά τον ουρανό, μπορεί  να δεις κι εσύ το αστρολεωφορείο με ένα φεγγάρι κι ένα αστέρι στρογγυλοκαθισμένα μέσα να κάνουν βόλτες πέρα δώθε. Κι αν είσαι τυχερός, μπορεί να τα ακούσεις να σου λένε   την ιστορία του Αχμέτ, ενός νεαρού πρίγκιπα της Ανατολής, που ο βασιλιάς πατέρας του τον έκλεισε σε έναν πύργο, γιατί έτσι πρόσταζαν τα άστρα. Γιατί σύμφωνα με τον Χασίμ, τον αστρολόγο του, το παιδί δεν έπρεπε ποτέ να αγαπήσει γιατί θα δυστυχούσε..
 Υπάρχει όμως δύναμη στον κόσμο ολόκληρο που να μπορεί να εμποδίσει την αγάπη;  Μια ιστορία για τα χρόνια τα παλιά αλλά με ανθρώπους σαν τους σημερινούς. Για ανθρώπους με αδυναμίες . Που έκαναν λάθη, όπως κάνουν και σήμερα οι άνθρωποι
Που είχαν όμως μαγικά βιβλία κρυμμένα σε μπαούλα, ιπτάμενα χαλιά και ζώα που μιλούσαν μ’ ανθρώπινη φωνή, πανοπλίες που σε έκαναν ανίκητο. Τέτοια δεν έχουν σήμερα οι άνθρωποι. Μόνο στη φαντασία τους.
Θα ακούσεις μες στη νύχτα,  μια ιστορία με μάγισσες και δάσκαλους σοφούς κι ανόητους βασιλιάδες, κι αστέρια και φεγγάρια. Για νέους που ήθελαν τον κόσμο να γνωρίσουν και να ζήσουν αληθινή ζωή, ελεύθερη...
Θα μάθεις κι εσύ την ιστορία του Ιππότη της Αγάπης που ένα βιβλίο του έδωσε φτερά και έμαθε πώς είναι να ζεις και να αγαπάς.
 Έχε το νου σου, γιατί αυτό το αστρολεωφορείο, έχει μια θέση και για σένα!


ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Blogger templates

GreekBloggers.com
Menu :

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ