Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011


Η Ένωση Νέων Αγροτών Ημαθίας πραγματοποίησε ενημερωτική επίσκεψη στις Βρυξέλλες μετά από πρόσκληση του Ευρωβουλευτή Ν.Δ κ.Παπαστάμκου από τις 23 έως τις 25 Νοεμβρίου 2011.
  Η Ε.Ν.Α. Ημαθίας που τα τελευταία χρόνια  κινητοποιείται έντονα με συνεχείς ενημερώσεις και συζητήσεις σε αγροτικά θέματα, ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση και συμμετείχε στην επίσκεψη μαζί με την νεοσύστατη Ε.Ν.Α. Πιερίας.
Το πρόγραμμα της επίσκεψης περιελάμβανε αναλυτικά:

·         Ενημέρωση στο κτίριο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου από τους ευρωβουλευτές κ.Παπαστάμκο και κ.Δανέλλη για το νέο καθεστώς της νέας Κοινής Αγροτικής Πολιτικής που θα εφαρμοστεί κατά τη προγραμματική περίοδο 2014-2020.
·          Συζήτηση πάνω στην εφαρμογή της νέας ΚΑΠ, στον ρόλο της ελληνικής αντιπροσωπείας στη θέσπιση της νέας αγροτικής πολιτικής και τη θέση του Έλληνα αγρότη στο νέο θεσμικό αγροτικό πλαίσιο.
·         Προώθηση των θέσεων της Πανελλήνιας Ένωσης Νέων Αγροτών και  συζήτηση για τα ζωτικά προβλήματα του Έλληνα αγρότη.
·         Παράθεση δείπνου στα μέλη της Ε.Ν.Α. Ημαθίας και Πιερίας από τον κ.Παπαστάμκο
·         Εκπαιδευτική επίσκεψη στο συνεταιριστικό δημοπρατήριο Βρυξελλών όπου έγινε αναλυτική ενημέρωση πάνω στη φιλοσοφία και τη λειτουργία του δημοπρατηρίου.
Η Ε.Ν.Α. Ημαθίας θα ήθελε να ευχαριστήσει τον κ. Παπαστάμκο για την πρόσκληση και  την ευκαιρία που της έδωσε να ενημερωθεί πάνω στην νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική και σε θέματα συνεταιριστικών οργανώσεων.

ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Blogger templates

GreekBloggers.com
Menu :

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ