Τρίτη 7 Ιουνίου 2011


ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ 
ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΟ ΔΗΜΟ ΝΑΟΥΣΑΣ

Με την εθελοντική συμμετοχή συλλόγων, φορέων και δημοτών κάθε ηλικίας έγινε το πρωί της Κυριακής (5/6) ο συμβολικός καθαρισμός κοινόχρηστων χώρων στο πλαίσιο εορτασμού της παγκόσμιας ημέρας περιβάλλοντος. Εφέτος για πρώτη φορά ο καθιερωμένος καθαρισμός έγινε σε όλο το διευρυμένο Δήμο Νάουσας (Νάουσα, Ανθέμια, Ειρηνούπολη). Στην πρωτοβουλία συμμετείχαν επίσης εθελοντικά εργαζόμενοι στο Δήμο με μηχανήματα και οχήματα.
Συγκεκριμένα, από νωρίς το πρωί συγκεντρώθηκαν στο χώρο μπροστά από το Δημαρχείο πολίτες, μαθητές, μέλη συλλόγων και φορέων. 

 Στη συνέχεια με τις οδηγίες του Δημάρχου κ. Αν. Καραμπατζού και το συντονισμό των Αντιδημάρχων κ. Εμ. Βαδόλα, κ. Ευδ. Ιτσκάρα-Θανασούλη, κ. Μαρία Καρυδά-Μυλωνά, κ. Π. Αδαμίδη, κ. Γ. Βασιλείου και του Προέδρου του Δημ. Συμβουλίου κ. Χρ. Παππά, συγκροτήθηκαν εθελοντικές ομάδες. Με τη βοήθεια συνεργείων του Δήμου οι εθελοντικές ομάδες ανέλαβαν το έργο καθαρισμού σε περιοχές στη Νάουσα και με επίβλεψη των Προέδρων σε όλες τις κοινότητες του Δήμου (απομάκρυνση σκουπιδιών, καθαρισμός ρεμάτων, κόψιμο χόρτων κλπ.).
Αξιοσημείωτη ήταν η παρέμβαση ευπρεπισμού που έγινε στο χώρο του πάρκινγκ απέναντι από το Νοσοκομείο. Συνεργεία από υπάλληλους του Δήμου με την συμμετοχή του Δημάρχου, του Πρόεδρου του Δημ. Συμβουλίου κ. Παππά και του Αντιδημάρχου κ. Βαδόλα, καθάρισαν τον χώρο από σκουπίδια, έκοψαν χόρτα και θάμνους που δημιουργούσαν εστίες μόλυνσης, ενώ από μηχανήματα έγιναν και εργασίες καθαρισμού-διαμόρφωσης σε όλο το χώρο του πάρκινγκ. Επίσης, σημαντικές παρεμβάσεις καθαρισμού έγιναν στις περιοχή «Αραμπούνι», «Βάλια», Σ.Σ. Νάουσας  κ.ά.

Από το Γραφείο Τύπου

Ενδεικτικά επισυνάπτουμε ΦΩΤΟ από τον εθελοντικό καθαρισμό σε όλο το διευρυμένο Δήμο Νάουσας.
        

ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Blogger templates

GreekBloggers.com
Menu :

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ