Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αλεξάνδρειας και του Τμήματος Ασφαλείας Βέροιας μαζί με αστυνομικό σκύλο του Υποδιεύθυνσης Ναρκωτικών Θεσσαλονίκης την 18/03/2011 και ώρα 14:30 στην περιοχή Χαλάστρα Θεσσαλονίκης συνελήφθησαν ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών δύο ημεδαποί άνδρες ηλικίας 32 και 29 ετών και μία ημεδαπή γυναίκα ηλικίας 26 ετών διότι σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στις οικίες των ανωτέρω βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
α) στην οικία του 32χρονου ημεδαπού και της 26χρονης συντρόφου του 




ποσότητα ηρωίνης σε πέντε αυτοσχέδιες συσκευασίες συνολικού βάρους 7, 2 γραμμαρίων, δύο δισκία HIPNOSEDON, ποσότητα λευκής σκόνης πιθανότατα ναρκωτικής ουσίας σε αυτοσχέδια συσκευασία συνολικού βάρους 1,2 γραμμαρίων, ένα κινητό τηλέφωνο και το χρηματικό ποσό των εκατό δέκα (110) Ευρώ.
β) στην οικία του 29χρονου ημεδαπού ποσότητα ηρωίνης σε δέκα αυτοσχέδιες συσκευασίες συνολικού βάρους 4,4 γραμμαρίων και ένα κινητό τηλέφωνο.
Οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία παραπέμφθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας. 


«Σύλληψη ημεδαπού για ναρκωτικά»
Κατασχέθηκαν πάνω από 20 κιλά κάνναβης

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Βέροιας, την 21-03-2011 και ώρα 19:15, στο Άλσος Βέροιας Ημαθίας, συνελήφθη ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών ένας ημεδαπός 26 ετών, διότι εντός του Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου του και βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
  • 11.816 γραμμ. κάνναβης
  • το χρηματικό ποσό των 180 ευρώ προερχόμενο από εμπορία ναρκωτικών και
  • ένα κινητό τηλέφωνο
Ακολούθως σε νομότυπη κατ΄ οίκον έρευνα του δράστη, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
  • 8 δέματα συνολικού βάρους 8.212,7 γραμ. ακατέργαστης κάνναβης
  • μια ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας
  • δύο  κινητά τηλέφωνα καθώς και
  • μία σιδερογροθιά και δύο μαχαίρια.    
Ο συλληφθείς με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία θα παραπεμφθεί στον Εισαγγελέα Πλημ/κών Βέροιας. Συνολικά κατασχέθηκαν 20.028,7 γραμμ. κάνναβης καθώς και το προαναφερόμενο όχημα.

         Ο Αστυνομικός Διευθυντής ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ Δημήτριος, Διευθυντής της Α.Δ. Ημαθίας σήμερα 22/03/2011 και ώρα 13:30 θα δώσει συνέντευξη τύπου στο κατάστημα της Α.Δ. Ημαθίας Γραφείο κ. Διευθυντή (Σ. Πέτρουλα 1, Βέροια) για τις ανωτέρω συλλήψεις.

ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Blogger templates

GreekBloggers.com
Menu :

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ