Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

mpofilioy_ΝΑΤΑΣΣΑ ΜΠΟΦΙΛΙΟΥ - “Ραντεβού”

Η Νατάσσα Μποφίλιου, η νεαρή ερμηνεύτρια που τόσο έχει συζητηθεί τα τελευταία χρόνια για την ξεχωριστή ερμηνευτική της δύναμη, συνεχίζει την επιτυχημένη περιοδεία της στην Ελλάδα με μια καινούργια μουσική παράσταση, που παρουσιάζεται για πρώτη φορά.

Το πάθος, η συγκίνηση, η θεατρικότητα και ο λυρισμός των ερμηνείών της Νατάσσας Μποφίλιου είναι μερικά μόνο από τα γνωρίσματα που έχουν κάνει τις παραστάσεις της να κυκλοφορούν από στόμα σε στόμα ως μια εγγυημένη πρόταση ουσιαστικής διασκέδασης.

Με το Γεράσιμο Ευαγγελάτο στους στίχους και την καλλιτεχνική επιμέλεια και το Θέμη Καραμουρατίδη στις συνθέσεις και τις ενορχηστρώσεις, η Νατάσσα Μποφίλιου, στην πιο επικοινωνιακή της στιγμή, προσκαλεί όσους αγαπούν την καλή μουσική σε μια συνάντηση με την ουσία της τέχνης της.

Τραγούδια σήμα κατατεθέν του ρεπερτορίου της, από την Ασπιρίνη ως το Εν Λευκώ κι από το Σ’ έχω βρει και σε χάνω ως το Μέτρημα , σε μια μουσική παράσταση που ξεχειλίζει από την αυθεντική συγκίνηση μιας εκρηκτικής ερμηνεύτριας.

Η Νατάσσα Μποφίλιου σας προσκαλεί σε ένα ξεχωριστό Ραντεβού το Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011 και ώρα 9μ.μ στο Χώρο Τεχνών Δήμου Βέροιας.
Θα το χάσετε;


Ενορχηστρώσεις: Θέμης Καραμουρατίδης
Καλλιτεχνική Επιμέλεια: Γεράσιμος Ευαγγελάτος

Πιάνο: Θέμης Καραμουρατίδης
Τύμπανα: Φοίβος Κουντουράκης
Τσέλο: Άρης Ζέρβας
Κιθάρες: Σωτήρης Καστάνης
Μπάσο: Γιώργος Μπουλντής
Πνευστά: Παναγιώτης Ράπτης

Οργάνωση Παραγωγής: PROSPERO

Πληροφορίες προπώλησης εισιτηρίων : 2331078100 & www.veriaculture.gr

ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Blogger templates

GreekBloggers.com
Menu :

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ