Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011



Απειλητικό τηλεφώνημα σε τράπεζα στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας

Σήμερα (09-11-2011) περί ώρα 08:50, το Αστυνομικό Τμήμα Αλεξάνδρειας Ημαθίας ενημερώθηκε για την ύπαρξη – τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού σε τράπεζα της Αλεξάνδρειας και θα εκραγεί, χωρίς να δώσει χρονικό όριο.

Από τις αστυνομικές αρχές ελήφθησαν όλα τα αναγκαία μέτρα και εξερευνήθηκαν όλοι οι χώροι του κτιρίου, με αρνητικό αποτέλεσμα.

Προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Αλεξάνδρειας Ημαθίας.




1) Συνελήφθησαν χθες το μεσημέρι στην Κρύα Βρύση Πέλλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Γιαννιτσών, ένας 15χρονος και ένας 21χρονος, διότι την προηγούμενη νύχτα είχαν αφαιρέσει από κοινού την μοτοσυκλέτα ενός 67χρονου. Επίσης, από την αστυνομική έρευνα διαπιστώθηκε οι συλληφθέντες είχαν αφαιρέσει καντήλια από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Νέου Μυλοτόπου Πέλλας, τα οποία στη συνέχεια πέταξαν σε αρδευτικό κανάλι της περιοχής.

2) Συνελήφθησαν χθες το πρωί στον Προμαχώνα Σερρών, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Προμαχώνα Σερρών, δύο αλλοδαποί υπήκοοι Βουλγαρίας 33 και  22 ετών, διότι κατά την έξοδό τους από την ελληνική επικράτεια μετέφεραν με Ι.Χ. Επιβατηγά αυτοκίνητα συνολικά (5) πηνία μετασχηματιστών τα οποία χρησιμοποιούνται σε πυλώνες της Δ.Ε.Η. χωρίς να κατέχουν νόμιμα έγγραφα που να αποδεικνύουν την νόμιμη κατοχή τους. Τα πηνία και τα προαναφερόμενα οχήματα κατασχέθηκαν.

3) Συνελήφθησαν χθες το πρωί στη Νάουσα Ημαθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Νάουσας, δύο ημεδαποί 33 και 50 ετών, διότι σε αστυνομικό έλεγχο του Ι.Χ. Επιβατηγού αυτοκινήτου του 50χρονου βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν (12) ναρκωτικά δισκία, χωρίς να έχουν ιατρική συνταγή. Προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Νάουσας.

4) Συνελήφθη χθες το πρωί στο Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κιλκίς, ένας ημεδαπός 37 ετών, διότι σε έρευνα του σπιτιού του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (3,9) γραμμάρια κάνναβης, κατεργασμένη κάνναβη – σοκολάτα (20,3) γραμμαρίων και (1) ναρκωτικό δισκίο, χωρίς να έχει ιατρική συνταγή.


Κλοπή σε βάρος 57χρονου στην Κατερίνη

Χθες (08-11-2011) το βράδυ, στην Κατερίνη, δύο άγνωστοι δράστες αποβιβάσθηκαν από όχημά τους και αφού έθραυσαν το πίσω παρμπρίζ του οχήματος ενός 57χρονου που ήταν σταθμευμένο, αφαίρεσαν από αυτό δύο τσάντες και ακολούθως επιβιβάστηκαν στο όχημά τους, όπου τους ανέμενε ο συνεργός τους και έφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Κατά δήλωσή του παθόντα οι τσάντες περιείχαν χρυσαφικά και κοσμήματα συνολικής αξίας (350.000) Ευρώ.
Διεξάγονται αστυνομικές αναζητήσεις για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Blogger templates

GreekBloggers.com
Menu :

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ