Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2023

 
Σύλληψη για παραβάσεις του νόμου περί προστασίας των αρχαιοτήτων και του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών     

Συνελήφθη χθες (12 Σεπτεμβρίου 2023) το πρωί σε περιοχή της Πέλλας από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας, ημεδαπός άνδρας, καθώς σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν, 10 νομίσματα και 3 τμήματα από κοσμήματα, τα οποία εμπίπτουν στις προστατευτικές διατάξεις του νόμου για την προστασία των αρχαιοτήτων. 

Επιπλέον κατασχέθηκε ένας ανιχνευτής μεταλλικών αντικειμένων, που κατείχε χωρίς νόμιμη άδεια, καθώς και ποσότητα κάνναβης βάρους 42 γραμμαρίων που βρέθηκαν επίσης στην οικία του.

Σύλληψη για παράβαση του εθνικού τελωνειακού κώδικα   

 Συνελήφθησαν χθες (12 Σεπτεμβρίου 2023) το μεσημέρι στον Προμαχώνα από αστυνομικούς της Ομάδας Αντιμετώπισης Δίωξης Λαθρεμπορίου και Διασυνοριακού Εγκλήματος της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, κατά την είσοδό τους στη χώρα δύο ημεδαπές γυναίκες, καθώς σε έλεγχο του οχήματος στο οποίο επέβαιναν, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 260 πακέτα τσιγάρων θερμαινόμενου καπνού, για τα οποία δεν είχαν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί. 


Συλλήψεις για απάτη και παράβαση του νόμου περί ρύθμισης της αγοράς προϊόντων     

Συνελήφθησαν χθες (12 Σεπτεμβρίου 2023) το μεσημέρι σε περιοχή του Κιλκίς από αστυνομικούς του Γραφείου Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας, ημεδαπή γυναίκα και ανήλικος γιος της, καθώς σε έλεγχο του οχήματος στο οποίο επέβαιναν και οδηγούσε ο ανήλικος, χωρίς να κατέχει νόμιμη άδεια οδήγησης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, 22 δοχεία των 5 λίτρων που περιείχαν λάδι, αμφιβόλου προέλευσης και γνησιότητας, που πωλούσαν χωρίς νόμιμα παραστατικά αγοράς. Επίσης κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα και το χρηματικό ποσό των 235 ευρώ που βρέθηκε στην κατοχή της ημεδαπής.

ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Blogger templates

GreekBloggers.com
Menu :

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ