Κεντρική Media Μουσικά ΜΜΕ Επικοινωνία Profile Σύνδεση Χρήστη
Tuesday, 22 August 2017
Πολιτική Ενημέρωση & Νέα, Καθημερινές Ειδήσεις Ελλάδα Κόσμος Ευρωκοινοβούλιο Ευρωβουλευτές - Ομάδες Βουλή των Ελλήνων Περιφ. Κεντ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΔΗΜΟΙ Ημαθίας Πολιτισμός Αθλητισμός Κοινωνικά Μουσικά ΜΜΕ Νεολαία - Εκδηλώσεις Διάφορα ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΗΜΑΘΙΑΣ Auto Moto Bike Σύνδεσμοι για sites Ημαθίας ΕΘΝΙΚΕΣ Εκλογές 2007 ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2010
Διαφήμιση
www.agrigate.gr
FREE FAKA
allgreekshops.gr
http://idisi-gr.blogspot.gr
ekloges_2015
OTE
vote_2015
ΟΑΕΔ
Δελτία Τύπου
BBC - World news Greenpeace La Monde - International news La Monde - International news Pravda - World news

Ευρωκοινοβούλιο

Οδικό Χάρτη 8 σημείων για την έξοδο απο την ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΗ ΚΡΙΣΗ, κατέθεσε η ΦΩΦΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ

Wednesday, 23 March 2016

fofi_eeΈναν οδικό χάρτη οκτώ πολύ συγκεκριμένων σημείων άμεσης δράσης των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών και Δημοκρατών για να δοθεί διέξοδος στην προσφυγική/μεταναστευτική κρίση, παρουσίασε σήμερα η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά στην προσύνοδο των αρχηγών κρατών και κυβερνήσεων του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος που πραγματοποιήθηκε στις Βρυξέλλες, λίγο πριν τη Σύνοδο Κορυφής ΕΕ-Τουρκίας.
Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ στην επιδιωκόμενη συμφωνία της ΕΕ με την Τουρκία, ζητώντας από τους Σοσιαλιστές συναδέλφους της να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή στο θέμα ώστε να μην παραδοθούν τα κλειδιά της Ευρώπης στην Τουρκία και να μην αγνοηθούν θέματα αρχής, όπως ο σεβασμός των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, των δικαιωμάτων των κρατών-μελών, της διεθνούς έννομης τάξης και του ευρωπαϊκού κεκτημένου.
«Οι ενταξιακές διαπραγματεύσεις της Τουρκίας και το προσφυγικό είναι δύο ξεχωριστά θέματα που δεν μπορούν να συνδεθούν, ούτε μπορεί καθ' οιονδήποτε τρόπο να μη ληφθούν υπόψη οι σταθερές θέσεις της Κύπρου», είπε η κ. Γεννηματά. «Οποιαδήποτε συσχέτιση των δύο αυτών θεμάτων απαιτεί την επαναβεβαίωση των συμπερασμάτων του Ελσίνκι για την ειρηνική διευθέτηση συνοριακών διαφορών και την παραπομπή τους στο Διεθνές Δικαστήριο», συμπλήρωσε.
Η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ άσκησε αυστηρή κριτική στην έλλειψη αλληλεγγύης που επιδεικνύεται από κάποια κράτη-μέλη που ακολουθούν πολιτική κλειστών συνόρων

Διαβάστε περισσότερα...
<< Αρχική < Προηγούμενα 1 2 3 4 Επόμενα > Τελευταία >>
Αποτελέσματα 1 - 21 από 80
Ειδήσεις απ' όλο τον Κόσμο
Idisi σε Εικόνες
  • IOS Image Rotator
  • IOS Image Rotator
Διαφήμιση
thecaller.gr
maxi_mini
Sportorama.gr
radio973
Σύνδεση Χρήστη
Online χρήστες
Έχουμε 39 επισκέπτες σε σύνδεση
Στατιστικά
Επισκέπτες: 3553984
Ισοτιμίες Νομισμάτων
  • 1EUR  » »  HRK  HRK   7.4053
  • 1EUR  » »  USD  USD   1.1761
  • 1EUR  » »  GBP  GBP   0.9132
  • 1EUR  » »  CHF  CHF   1.1362
  • 1EUR  » »  JPY  JPY   128.1700
ECB :: 2017-08-21
Syndicate
RSS 0.91
RSS 1.0
RSS 2.0
ATOM 0.3
OPML